Film

Alice in wonderland! Jeg gleder meg!

Nå er snart tiden inne for Tim Burton's Alice in wonderland. Denna filmen har jeg venta på i laaaaaang tid, og endelig kommer premieren 3. mars!

Nå har det seg sånn at blogg.no har laga en konkurranse som gjør at du kan vinne to billetter til førpremieren! Jeeeej! Håper jeg vinner!

Er det flere enn meg som har venta på denna?


Klikk her for å bli med på konkurransen du også!

"This is it"

Endelig har jeg fått sett Michael Jackson's This is it..  Og jeg må bare si: WOW!
Dette er virkelig kongen av pop. Jeg har selv aldri vært størst M.J. fan, men har likt en del av sangene hans.. Når jeg så denne filmen, så ser du virkelig hvor stor kontroll han har over alt som skjer rundt showet hans.

Jeg er sikker på at dette hadde blitt det største sceneshowet noen sinne, med kjempe eddertkopper, Gravemaskiner, zombier og mye mye mer planlagt.. 
For hver ting som skal skje, har Michael full kotroll.
Moonwalk, Bakgrundsfilmer i 3D, Ekstremt bra kostymer og sminke... Det er utrolig synd at verden ikke rakk og se dette storslagene showet.

Jeg anbefaler alle på det sterkeste og se denne filmen!


i n k

inkDette er en film jeg vil anbefale alle og se!
Den er utrolig vakker, men samtidig spennende og engasjerende. 
Den nokså ukjente ressigøren og manusforfatteren- Jamin Winans- Gjør en helt utrolig jobb!
Denne filmen byr på noe vi aldri har sett før! Den frembringer reaksjoner som kjærlighet, redsel, ro, glede og mye mye mer.. Etter filmen sitter du igjen med en veldig spesiell følelse - Verden er vakker....

Ink er veldig vanskelig og forklare handlingen på, men den handler i første omgang om hvor våre drømmer og mareritt kommer fra.
Vi møter en helt nydelig liten jente, og følger henne på en skremmende og tårefull vandring gjennom en annen dimensjon.

Måten de har filmet på, kontraster, lys osv er helt vidunderlig! Musikken gjør også sitt, den setter en perfekt atmosfære og stemning, og du blir helt oppslukt i denne verdenen av drømmer og virkelighet.

The Ugly Truth

Er desverre ikke den beste filmen jeg har sett. Men jeg må si den dro frem mang en god latter i meg.
Denne romantiske komedien med Kathrine Heigl (fra knocked up) og Gerard Butler (fra 300), er som veldig mange andre; altfor forutsigbar..

Filmen handler om Abbey - en vakker TV produsent som har et idealistisk syn på kjærligheten - og Mike - som har et ganske rett frem syn på forholdet mellom menn og kvinner. Han har et eget show - The ugly truth-  hvor han belærer kvinner i hva menn egentlig vil ha.
Filmen er søt og morsom, men passer best på dager hvor du har tenkt til å leke grønnsak forran TV'n.


The Brothers Bloom

thebrotherbloomThe Brothers Bloom, er en superb Eventyr/komedie/drama film med blandt andre Andrian Brody (fra King Kong) og Rachel Weisz (fra The Mummie og The Mummie Returns) i hovedrollene.
Filmen handler om to brødre som er svindlere på høyt nivå. De startet allerede i an alder av 10 og 13 år, og har siden da utviklet svindlingen til det perfekte.
 "The perfect con is one where everyone involved gets just what they wanted" - og det kan man si om filmen også.
Brødrene's offer er en ung, rik og vakker kvinne, og de planlegger en utflukt litt utenom det vanlige for henne.

Jeg kan ikke avsløre alt for mye av filmen, pga alle dens tvister og vendinger. Men jeg kan anbefale alle å se den. Den river deg med på en latterfull og spennende reise gjennom europa.

_______________________________________

filmer


Jeg har en viss forkjærlighet for filmer, og her deler jeg mine meninger om noen av filmene jeg har sett, og eventuelt andre nyheter innen filmverdenen.


Voddler - filmens svar på spotify

voddler

Wow! Jeg digger voddler!
For dere som har hørt om spotify: Dette er filmens svar på spotify! :D
For dere som ikke har hørt om spotify: Voddler er en slags online TV hvor du kan se filmer og tv serier gratis(og det er lovlig!) Hva du vil se, velger du selv. :) det blir som om de ligger på pc'n din. :D

Forløpig så er det bare en beta versjon som er ute, og kun inviterte kan bruke tjenesten. Men en fullstendig ferdig versjon av Voddler kommer forhåpentligvis ut i løpet av året. Men Den er forløpig kun tilgjengelig i sverige...Men når søta bror kan, så kan vi! :D

Jeg fikk voddler i dag, og det er bare helt sinnsykt kult! :D Gled dere!

Män som hatar kvinnor

mansomhatarkvinnorDa har jeg fått sett den svenske filmen Män som hatar kvinnor, og jeg må si at svenskene har virkelig utviklet seg innen film de siste årene.
Män som hatar kvinnor er en meget godt gjenomført thriller/krim, som fanger deg inn med storm.
Vi får en god bakgrunnshistorie på alle karakterene på en utmerket måte, som gjør at du virkelig setter deg inn i filmen.
Filmen er bygget på Stieg Larsson's bok "Män som hatar kvinnor", og handler om en journalist, en ung kvinnelig hacker og en 40 år gammelt drapssak.
De to vidt forskjellige personlighetene gir gode kontraster til hverandre, og det finnes ikke et kjedelig øyeblikk i hele filmen.

Denne filmen er er en må se!

Public Enemies

Da har jeg fått sett på Public Enemies..
Jeg må si at jeg er imponert over denne fremstillinger av storgangsteren John Dillinger, og det er heller ikke feil med Johnny Depp i hovedrollen. ;)

Filmen er basert på en av Amerikas mest kjente gangstere, og ressigøren Michael Mann gjør en fortreffelig jobb. Her har du ingen traumatiske sener fra barndommen, bare en mann som rett og slett ønsket å være kriminell. (Det ligger så klart mer historie og politiske grunner bak det, men det gidder jeg ikke å gå inn på her)
John Dillinger var en mann som folket hadde mange oppfatninger av. Noen elsket han, andre hatet han, mens andre missunnet han...
Jeg skal vel ærlig innrømme at starten var noe treg, men den tok seg raskt opp etter 25 min..
Vi får også et innblikk i det som senere skulle bli FBI, og deres moderne måter å jobbe på i 1930 årene..

Alt i all en meget bra film, som jeg vil anbefale alle som liker "Based on a true story" ..
Denna går nok under sjangeren Drama/Thriller

Harry Potter og Halvblodsprinsen...

Man kan vel kalle meg enharrypotterhalfbloodprincedumbledorepotter sofagris vil jeg tro... Noe av det beste jeg vet er å lene meg godt tilbake i sofaen å glo en film...
I dag ble det Harry Potter og Halvblodsprinsen..

Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg det var den dårligste av Harry Potter filmene. De har ikke greid å fange boken i det hele tatt.. Etter de 2 første timene lurte jeg fortsatt på om ikke filmen skulle starte snart.. og 30 min etter: Tatta! Ferdig.....

Det positive er vel at man faktisk følte med Harry, istedenfor som i nr 4 og 5 hvor man rett og slett syntes at Harry var en oppblåst blære..
Det skal bli spennende og se hvordan de lager de siste filmene(som teoretisk sett bare skulle vært en), Kansje de klarer å fange opp mer av boka på den måten?
Sanne

Sanne

22, Kongsvinger

Jeg er egentlig fra skedsmo, men har for tiden residens i charlottenberg, sverige. Her skriver jeg om alt og ingenting, rett og slett det jeg føler for i øyeblikket.
God lesing! :)

Vinn et design HER

Loading

Apocalyptica - Bittersweet

Postigirobygget - Alfred

Arkiv

hits