Div

Nytt design på hjemmeside.

Sjekk ut mitt nyeste design på www.teamsernmo.net ! :D

Lenge siden....

Tja... Da er det vel nesten et år siden jeg skrev her sist.. Men ser at dere fortsatt titt og ofte er innom bloggen min.. Får da igrunn litt dårlig samvittighet for å ikke ha skrevet her... Sist jeg skrev var jeg gravid, og nå har Morten blitt 9 mnd gammel.

Han ligner veldig på pappa'n sin, og er selvfølgelig verdens nydeligste, som akkuratt har bæsja.. :S æsj.. får vel skifte.. er ikke rart jeg ikke har tid til å skrive noen innlegg... tar vist mye tid å være husmor.. :P Trives godt da!

Titter innom senere ;)

 

Flytting! :D

Da var det på tide å flytte nok en gang.. Ble ferdig med å male kjøkkenet i dag og første strøk på gulvet i stua.. så da er det snart klart for innflytting i det nye huset.. :D Gleder meg! Her blir det til og med internett! Så da blir det nok mer blogging og mer bilder!

Kjenner på kropen at nå er jeg gravid.. vanskelig å forklare, men tror jeg byner å vite hvordan det er å bli gammel. Det er innmari deilig at kjærsten gjør det meste av oppussinga! Ganske behagelig å velge farge, også er det noen andre som gjør det..  Men jeg har da pakka ned en del i gamlehuset da.. Så ligger ikke helt på latsida.. :) håper på å være ferdig vaska ut på søndag eller mandag.. 

Ellers så skjer det ikke så mye.. skal til jordmor i morgen på svangerskapssjekk da! :) det er hyggelig, høre på hjertelyden å greier! 

Jøss....

Jøsses.. fikk en oppdatering fra min kjære kusine Line om at jeg vistnok varpå topplista nå som jeg har flytta til trysil... lol.. hvem hadde trodd det liksom.. men hvor mange er det som egentlig leser? for jeg skriver jo sjeldent eller aldri her.. :P så tror nok det er HTML kodene som drar lesere.. hehe

men anyways, om det er noen tryslinger som leser, og er gravide i tillegg, så hadde det vært artig å vist om da.. kjenner typ ingen i området, så nye kjente er velkommene! :)

Termindatoen min er 3 mai da.. om ikke jeg har skrivi det før.. :P har jeg sikkert gjort.. Normalt sett er jeg distre, og nå som jeg er gravid, så er jeg absoludt ikke blitt bedre.. :P Er nok ikke lenge før jeg sitter i bilen og oppdager at jeg har glemt å ta på buksene eller noe sånt.. Kan bare tenke meg når ammetåka kommer... Søstra mi klarte å legge melka i langskapet, og fjernkontrollen i kjøleskapet.  Ellers så er det ganske spennende å være gravid.. Husker de første sparkene jeg kjente...  hadde nok kjent det tidligere hvis ikke teite gravide hadde beskrivi det som sommerfuglvinger! kjennes da mere ut som om man får sånne sinnsyke luftbobbler i magen... kansje ikke en like søt metafor, men i hvertfall en mer riktig en..

Sorry at det ikke er noen bilder for tida, men bruker liksom ikke min egen pc.. og da blir det så klønete.. :P LENGE LEVE LATSKAPEN! Hehe.. mulig det kommer et blide av magen sånn etterhvert, men lurer på om den ikke har litt fotoskrekk den også.. sånt går i arv vet dere.. :P

--------------

Lurer litt på om jeg skal begynne å lage design igjen.. men nå tror jeg ikke at jeg orker å lage gratis.. Da blir det så mange.. men tenker på kansje 200kr for header og 500 kr for design sånn til å begynne med? noen som er interreserte? burde kansje lage et eget innlegg om det,¨så flere leser det.. hehe.. kansje med en liten konkurranse.. det pleier å slå ann! Vi får se.. er da innom å titter på bloggen selv om jeg ikke skriver innlegg hele tiden, så om dere lurer på noe er det bare å spørre.

litt av hvert

Nok en gang klarer jeg å drøye nesten en mnd før jeg skriver noe igjen.. jaja... kunne vel vært værre.. hehe..
Har bare ikke så mye tid... eller kansje det var prioriteringer...?

Er nå 25 uker på vei, så er godt over halveis :D hmm..blir spennende med bebi... :P tror jeg da.. er vel ikke helt klar over hva som venter tror jeg.. blir det vel heller ikke før vi sitter med lillegutt i armene.. :)
Jeg kjenner at han sparker hver dag nå, og da spesielt midt på nattan.. :P men det er vel typisk? 
Normalt sett jobber jeg nattevakt, men ble sykemeldt etter 1. trimester.. da var legen litt irritert for at jeg hadde jobba natt så lenge.. :S obs.. trodde ikke det skulle være så farlig.. ? så da gjenstår det å se hva som skjer videre..

Ellers så er jeg nok en gang på flyttefot da.. Denne gangen bærer det til trysil.. (hvem hadde vel trodd det?)
Men skal bli bra komme litt nærmere kjentfolk...

Hmpf.. kommer ikke på noe vettugt å skrive.. så da får dere ha en fortreffelig dag!

 

Et lite kvarter siden sist.......

Tja... Hva skal man si.. er vel godt over et år siden sist jeg blogga... *hmmmm*

En liten oppdatering:
jeg er ikke gift lenger.. Fått ny kjæreste, flytta til nytt sted og blitt gravid.....
Åssen skjedde det? tja.. ingen god forklaring der gitt.. Men får se om det blir  noe mer blogging utover...

Har nemlig flytta til skogen! Tuller ikke... Det heter faktisk skogen.. Står til og med skilta til skogen fra riksveien! lol! Så her er det ikke nett.. med mobilt bredbånd får vi inn skarve GPRS signaler.. noe jeg desverre ikke har tålmodighet til å surfe på.. så hvor mye blogging det blir er vel litt skeptisk....

Til dere som egentlig skulle fått design av meg før jeg slutta å blogg sist: SORRY! ble rett og slett for mye på en gang... En del som skjedde på privat fronten også som jeg skrev over...  Tar det nok med ro med blogg design fremover.. muligens et i ny og ne.. eller noe i den duren... lover ingenting!

Men anyways, skal legge meg tenkte jeg.. bare artig å stikke innom!

 

Pit bull, Amstaff og hundekamper. *OBS BILDENE BURDE IKKE SES AV MINDREÅRIGE*

Det er veldig mange som har et skrudd syn på pit bull og amstaff.
Dette er to raser det er gjort ulovlig i Norge siden de blir brukt i hundekamper. Rasene blir brukt til kamper siden de er sterke og ekstremt lojale. De gjør det eieren ber dem om å gjøre, om det så betyr at de må dø.
De har også et nervesystem som gjør at de tåler meget høy smerte i forhold til mange andre hunderaser.

De aller fleste kjenner nok til at noen Pit Buller kan få en hjernefeil på sine eldre dager, noe som har blitt avlet frem gjennom årene. Det er derfor de er ulovlige. Amstaffen er ulovlig, siden den er så lik Pitbullen.

I sverige er det fortsatt lovlig med Amstaff, men det snakkes om at den også skal bli ulovlig der. Fortsetter utviklingen sånn, så mister vi denne flotte hunderasen innen 20 år. Og kamphundene blir erstattet med en annen rase.

Hundekamper er noe av det styggeste som finnes, men er desverre overalt. Fulle folk som ser på to hunder kjemper til døden, ler og bytter penger. Jeg hørte om en hund som tapte kampen, men ikke døde. Den ble tatt med ut, helt en bøtte med vann over og satt strøm på.


Det her er IKKE noe hundene velger selv!
Hundene får aldri oppleve hva kjærlighet er. De blir slått, sparket og sultet, forså å kjempe til døden.

Hundekamper er helt for jævlig, men jeg syns ikke det er verdt å utrydde rasen forde. Som jeg har nevnt tidligere, blir rasen bare byttet ut med en annen. Stopp hundekampene isteden for å fjerne rasen!


TØFFESTE PUSEN JEG HAR SETT PÅ LENGE!

I mangel på trøtthet har jeg funnet en ganske så søt pusekatt... Den kan komme seg fremover uten å bevege seg! Creepy! hehe


Kan sjokolade være sundt??

Nå har jeg gjort en helt fantastisk oppdagelse! Jeg har funnet en sjokkolade som er bra for kroppen! :)Xocai sjokoladene er nemlig laget av kaldpresset kakao, acaibær og blåbær, noe som gjør den til en veldig rik antioksidantkilde. Og det beste av alt: Den smaker godt! :D

Den er uten kunstig søtningsstoffer, ikke sukker, ikke fett... Jeeej! Eneste problemet er vel at den er så mektig at når du har spist en bit, så har du ikke lyst på så mye mer sjokolade.... Hvis man kan kalle det negativt da.. hehe

Men anyways, Stikk innom bloggen for mer info: xocai.blogg.no.  Du kan bestille sjokoladen fra nett HER.

PS: Det er faktisk belgisk sjokolade i tillegg! :)

Btw: Man må være 18 år for å bestille.

Sorry folkens!

Sorry at det har vært ekstremt dårlig blogging denna uka! :) Har vært mye som har stått på, så tiden har desverre ikke rukket til... meeen.. nå er det et par design på gang, så da kommer nok de ut i løpet av helga regner jeg med..

Sorry til alle dere jeg har lovet design, Timeplanen er litt tight for tiden, men jeg lager design fortløpende... Så de kommer :) Har litt inspirasjonstørke for tiden.. men det går over.. :)

Det kommer flere innlegg i dag! Jeg har nemlig gjort en helt fantastisk oppdagelse denna uka! :D Kommer mer om det senere! :) Hakke tid akkuratt nå. :)

Kaker litt utenom det vanlige


huff! Jeg lyster som en gal på kaker!

Og da må man jo såklart søke litt rundt... Å sjekk dissa utrolige kakene her:

Pink Cake Box CakePink Cake Box Cake
Pink Cake Box Cake
Pink Cake Box Cake
Pink Cake Box CakePink Cake Box Cake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søknad for å bli Håkons Lillesøster

Håkon
et-eller-annet-sted-på-bygda(Der de har låvefester)
Norge


Sanne
Charlottenberg
"Søta bror"

26.februar 2010
Søknad om å bli din lillesøster
Viser til Annonse på din blogg datert 25. feb 2010

Jeg, Sanne, søker herved om å få bli din lillesøster.
For tiden er jeg lillesøster til 3, og har god erfaring med å irritere storebror.  Jeg er glad og livlig, men er ekstremt sta - Kvaliteter som hører en lillesøster til.
Min utspekulerte natur, gjør meg meget egnet, med tanke på at jeg garantert kan klare å gjøre deg forlegen forran alle de store guttevennene dine. Jeg har også en sjelden evne til å få Mamma og Pappa til å gjøre som jeg vil, og ifølge de, så gjør jeg ALDRI noe galt.
Jeg elsker å krangle og kverulere, og kan si imot på alt du sier. Slenger du noe dritt, tåler jeg det, men du kan også forvente at jeg grubler opp en hevn så søt, at du har mareritt i 2 år etterpå.

Jeg forventer at min storebror skal stille opp til enhver tid, og spesielt som sjåfør hvis jeg skal ut på byen. Eller som kelner/buttler når alle jentevennene mine kommer på besøk.

Regner med et raskt og positivt svar.

Sanne

Referanser gis ved intervju/audition

CV

Født: 1987

Erfaring:
1987 - nåværende            1 storebror og 2 eldre søstre

Utdannelse:
1994-2003        Skolen for lillesøstere         Hovedfag: Hvordan å mentalt torturere storebror

Utfordring: Ta det første bildet, fra den første mappa i mine bilder

Jeg har blitt utfordret igjen :) Nok en gang detta med bilder, denna gangen lyder utfordringen så her:


1. Gå inn på bildene dine, ta den 1 mappa og ta det første bilde.

2. Når du har gjort det, legger du ut bildet på din blogg.

3. Så utfordrer du 6 stk til og gjøre det samme.

først mappe: Andre sine blogger - ikke noe bilde, men en mappe til - Annette - Og merkelig nok headeren jeg laget til AnnetteNå har jeg utfordra så mange i det siste.. så jeg tror jeg lar de som vil få ta denne :)

Oi oi oi... For noen kjedelige innlegg jeg har for tiden..

Jeg titta nedover bloggen min nå.. Huff, stakars dere, det er jo bare design, og lek med photoshop.. hehe.. jaja.. Det kunne vel vært værre.

Det er ikke så mye som skjer her for tida, sitter stort sett å loker på pc'n.. meeen, nå blir det bort i helga! YEAH!
Bortsett fra det, så venter jeg spent på å bli tante igjen. :) Søsteren min har termin 11. mars, så gleder meg til å hilse på Thor-Odin. :D Det kommer nok noen skrytebilder fra en stolt tante etterpå da gitt! :D

Men anyways, hvis det er noe speseilt med designhjelp eller lignende, så bare spør. Jeg tenkte jeg skulle lage noen nøytrale knapper dere kan bruke på bloggene deres :), da lager jeg en kode for hvordan du får de "inni headeren" sånn jeg har,  under headeren, og på siden av bloggen (Sånn som de til Sabita)...

Ha en fabelaktig dag folkens! :D

Et av mine søte små kjeledyr :) - Blodred Maisorm - Navn: Har ikke funnet noe enda..


BTW: VINN DESIGN HER

Trykk på knappen!

Jeg har som noen av dere kansje har lagt merke til, google translate, her på bloggen.. Øverst til venstre finner du det engelske flagget du kan trykke på, og vips alt blir til engelsk! ...... Teoretisk sett.....

Bare prøv.. Det er ganske så morsomt å lese.. :P
fek så blir

Nå byner det å bli veldig mange jeg skal lage design til.. Så jeg kommer til å gjøre konkurranser ut av det..
Eller så blir jeg sittendes å lage design hele tiden... :)


til

Now Byner it to be very many I should make to the design .. Så jeg kommer til å gjøre konkurranser ut av det.. So I'm going to make competitions out of it ..
Eller så blir jeg sittendes å lage design hele tiden... Or so I become their visitor to make the design all the time ... :) :)


Jeg hadde det i hvertfall ganske så festlig når jeg bynte å lese litt på innlegga.. må'n tro hva engelsk talende ville ha sagt om den skrivinga.. hehe

Eventuelt kan dere trykke på den store lysende knappen under ;)
HUSK KONKURRANSEN UNDER! :D - VINN DESIGN!

NORGE - ET DEMOKRATI UNDER ANGREP? - By Erin

Jeg leste et innlegg som Erin har skrevet om den demokratiske situasjonen i Norge nå!

Hun har mange veldig gode poenger, så jeg anbefaler alle å lese innlegget:
NORGE - ET DEMOKRATI UNDER ANGREP?

Litt norsk kultur! -"Å reis du til -, din tull du er!"

Nå har jeg kommet over ufattelig mange som aldri har hørt Asbjørnsen og moe's eventyr "God dag, mann! Økseskaft..."
Eventyret er faktisk ganske så morsomt!


"God dag, mann! Økseskaft..."

Asbjørnsen og Moe's NORSKE FOLKEEVENTYR. Innskrevet og rettet av Kjell Nedrelid. Sist forandret: 12.11.1994. (dd.mm.yyyy) Released to Internet 11.10.1996 in zipped WordPerfect 5.0-format. Alle tekster kan fritt distribueres, så lenge det ikke taes betalt for dette. Vennligst behold denne innledningen.

Det var en gang en ferjemann som var så tunghørt at han hverken kunne høre eller samle det noen sa til ham. Han hadde en kjerring og to sønner og en datter, og de brydde seg ikke om mannen, men levde lystig og vel, så lenge det var noe å leve av, og siden tok de på borg hos gjestgiveren og holdt bedt lag og kastut hver dag.

Da ingen ville borge dem lenger, skulle lensmannen komme og pante for det de hadde borget og ødt bort; så reiste kjerringa og barna til skyldfolkene hennes og lot den tunghørte mannen bli igjen alene og ta imot lensmannen og lensmannsdrengen.

Mannen gikk der og stullet og stelte, og undres på hva lensmannen ville spørre etter, og hva han skulle si når han kom.

"Jeg kan ta meg til å emne til noe," sa han ved seg selv, "så spør han meg om det. Jeg får gi meg til å telgje på et økseskaft.

Så spør han meg hva det skal bli; så sier jeg:

"Økseskaft."

Så spør han meg hvor langt det skal være; så sier jeg:

"Opp under denne kvisten."

Så spør han meg hvor ferja er henne; så sier jeg:

"Jeg skulle tjærebre henne; hu ligger nedpå stranda og er sprukken i begge ender."

Så spør han: "Hvor er den grå merra di henne?" Så sier jeg: "Hu står på stallen følldiger."

Så spør han: "Hvor er feet og sommerfjøset ditt henne?" Så sier jeg:

"Det er ikke langt unna; når du kommer opp bakken, så er du der straks."

Dette synes han var godt og vel overlagt.


Da det led om en stund, kom lensmannen, han var sikker nok; men drengen hans hadde gått en annen vei om gjestgiveren, og der satt han og drakk enda. "God dag, mann!" sa han.

"Økseskaft," sa ferjemannen.

"Jaså - -" sa lensmannen. "Hvor langt er det til gjestgiveren?" spurte han.

"Opp under denne kvisten," sa mannen og pekte et stykke opp på økseskaftemnet.

Lensmannen ristet på hodet og glante stort på ham.

"Hvor er kjerringa di, mann?" sa han.

"Jeg skulle tjærebre henne," sa ferjemannen, "for hu ligger på stranda og er sprukken i begge ender."

"Hvor er datter di?"

"Å, hu står på stallen og er følldiger," sa mannen; han syntes han svarte både godt og vel for seg.

"Å reis du til -, din tull du er!" sa lensmannen.

"Ja, det er ikke langt unna; når du kommer opp bakken, så er du der straks," sa mannen.

Utfordring: Hvordan blir 2010!?

Jeg har blitt utfordret av Design3080, og her er svarene! :)
Btw: Dere burde ta en tur innom bloggen hennes! Masse god inspirasjon til opppusing og interiør!

Trene mer?
  Jobber med saken!
Bli sunnere? Hehe.. jeg kan jo prøve å slutte med colaen først.. :P
Reise til syden? Gjerne det!  Kansje besøke mamma?
Få deg kjæreste? Er gift jeg, så blir nok ikke noen ny.
Være mye med venner? Mest mulig!
Feste mer? hehe.. Det er nok ikke nødvendig
Få deg nye venner? ja, hvis jeg møter på noen nye interresante personer så! :)
Jobbe mer? hmmm... forhåpentligvis..
Jobbe mindre? Det går vel ikke ann for øyeblikket..
Få deg jobb? JA!
Til utlandet? Blir nok et par turer til finland og hilse på svigermor og svigerfar :)
Gjøre det bedre på skolen? går ikke på skole lenger
Kjøpe deg bil? hehe.. en ny en hadde ikke gjort noe.. men jeg skal kjøre min død først.. :P
Bytte jobb? Få jobb tenker jeg vi sier...
Flytte? Muligens tilbake til norge! :)
Kjøpe ny tv? Nope.. 37" med ambilight og en projecktor duger fortsatt!

Utfordringen sendes videre til:
Koraline og  Annette 
Joo! også Håkon, for han har hysterisk morsomme svar! :)

Buster VS Rev

Ja, det er helt sant.. Vår vakre "lille" pusekatt hadde stirrekonkuranse med en rev i går...

Nå skal det vel sies at Buster på sine yngre dager har jaget bort rev fra tomta før, meeen nå er han jo 10 år gammel, og begynner å få dårlige hofter og det som er..

Og helt ærlig, jeg trodde ikke reven var så stor... Den var i hvertfall dobbelt så stor som buster! Så etter en nærmest panikklignende løpetur ut, og snøballkasting på reven gikk det heldgvis bra..


Reven så i grunn ikke så veldig redd ut, så jeg tror jeg skal trene opp Burster i kampsport..


Det blir superbra! Da har ikke reven en sjangs! Muahahaha!

Jeg har fått meg ny tatto! :D
Den er ikke helt ferdig.. skal lage litt tykkere streker.. også skal jeg ha en sånn ekstra ting bortover foten.. Meeen, det gjorde litt vondt, så jeg orka ikke å sitte lenger..  hehe..
Litt pinglete må man jo være.. :PBildet ble litt kornete og uklart, men man ser jo sånn ca hva det er... :)

Utfordring og min første tegning som ble solgt!

Min kjære gamle nabo har utfordret meg, og da kan man jo ikke gjøre annet enn å akseptere! :D

Utfordringen lyder så:


1. Gå inn på mine bilder/mapper.

2. Velg den 6 mappen.
3. Finn det 6 bildet.
4. Sett inn bildet på bloggen, og skriv litt om det.
5. Inviter 6 nye, med link og gi beskjed til dem.

Den 6. mappa mi, er bilder jeg har mottatt fra min kjære bror! :) Og for ikke så lenge siden fant han igjen noen gamle bilder fra 96/97


Dette er da altså det første bildet jeg stilte ut, og solgte.. Det var noen som kjøpte det for 150 kr.. hehe
Jeg tror ikke jeg var no spesielt mye eldre enn 9 år når jeg tegnet det..
Meeen, det er jo kreativt da, om ikke annet! :P

Så over til de som skal utfordres!

Nå har det seg sånn at jeg fikk en liknende utfordring for et par mnd siden.. Så denne gangen tror jeg jeg lar utfordringen gå til de som føler de har litt bloggtørke, og trenger noe å skrive om! :D
PS: Legg igjen en kommentar, om dere tar utfordringen, så skal jeg legge til en link til dere :)mmmMMmmm... Gulrotkake! :D


Gulrotkake er vel en av mine yndlingskaker, og siden jeg har vært flink å jogga hele uka, så syns jeg at jeg kan spise denna med god samvittighet! :D

Nam nam!

Ingridienser

 • 4 stk egg
 • 2 ½ dl sukker
 • 3 ½ dl hvetemel
 • 3 ts malt kanel
 • 2 ts natron
 • ½ ts salt
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 dl olje
 • 4 dl fint reven gulrot

 • Ostekrem:
 • 125 g kremost naturell
 • 125 g melis
 • 1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mel, kanel, natron, salt og vaniljesukker. Bland det vekselvis med oljen i eggedosisen. Rør forsiktig inn gulrøtter til slutt. Stek kaken i smurt rund eller firkantet form ved 180 grader C ca. 1 time. Visp sammen ost, melis og vaniljesukker. Dekk kaken og pynt med gulrotstrimler som du lager med ostehøvel.

Enjoy!


Ingenting - LidenIngenting er nok ikke det mest kjente bandet, og jeg skulle egentlig legge ut HIV positiv, men den var så klart ikke på youtube...

Så det ble denna isteden for..

LOVE THESE SHOES!

Wow! Jeg elsker disse skoene!


Jeg har vel ca 0 sans for mote, men jeg elsker sko! Og disse ble jeg totalt forelsket i!


LOVE LABEL
Platåsko

399 SEK

www.halens.seHva syns dere?

Trenger inspirasjon! Hjelp!

Jeg driver å pusser opp trappeoppgangen her.. Men nå står det litt stille på den kreative siden her..
Nå ser det sånn her ut


Jeg må finne på noe lurt med de firkantene i mellom på girlanderet, og med veggene.. men har ingen aning om hva, eller hvilken farge.. isj..
(trappa er mørke brun, skal male listene i helblank kritthvit..)

Noen idèer?

"Mårratryne"

Bildet er hentet fra: http://www.cartoonstock.com/
Det er vel ikke bare jeg som sliter med å være morgengretten?
Det har seg nemlig sånn at mine første 5 min om morgenen  består av å planlegge hvem jeg skal drepe, og hvordan jeg skal gjøre det.
Veldig ofte blir denne ene personen til alle kundebehandlerene på NAV utland, tidligere pga min egen fight med de, nå pga dems inkompetente måte å behandle søstra mi på..
Men hvordan har det seg at vi jenter er mere morgengretne enn gutta? Tony er aldri morgengretten på samme måte som meg.. Han blir ikke irritert om jeg hopper opp og ned i senga for å vekke han.. Hadde han gjort det mot meg, så hadde jeg grublet frem en hevn så søt, at han hadde hatt mareritt om det i flere år...
Kansje det rett og slett er hormonoene våre som bare syns det er artig å se hvor irriterte vi kan bli.. For kontrollen over humøret pleier å komme rett etter første koppen med kaffe.. Før jeg ble meget glad i kaffe, gikk det som regel over etter en kald dusj, og litt frokost innabords...

Finnes det en kur for dette? en liten sprøyte eller pille som sier: Godbye Grumpynes!
Det hadde vært flott, for tro det eller ei, det er ganske frustrerende å koke opp en masterplan, for så å våkne opp å skjønne at det kan man jo ikke gjøre...

Men anyways; Det er morgen,  jeg har kommet over mine første 5 min, og jogging står på programmet...

Ha en fantastisk dag alle sammen!

Det snør det snør...

Tidelibom!
Det eneste negative med snøen, er at den ikke kommer ferdig måkt.. Men bortsett fra det finnes det ingenting mer behagelig en å smurfe seg ned i sofaen med en god bok, en kopp varm sjokolade og et pledd, og bare myse ut på snøen med god samvittighet!


Jeg skal vel ærlig innrømme at det er bra det bare er halve året som har snø, for jeg er veldig gla i sommeren også.. Bortsett fra veps! Iiiik! Jeg har totalt vepsefobi, og jeg lover dere, den store stygge vepsen kunne gjerne vært utdødd for min del! Da gjerne humler også... Og nå, takket være den spreng kulda som har vært i vinter, har over en tredjedel av småkryp og huggormbestanden død! :D Jeej!  Vi ser frem mot en perfekt sommer!

Det er ikke lenge igjen av denne tiden av året, og vi ser frem i mot en lysere tid... Jeg har endelig kommet igang med trening igjen, og ser frem i mot en litt bedre bikinikropp.. Inspirasjonen til å starte å trene igjen kommer fra Lille Blondie! TAKK! :D  Anbefaler dere å stikke innom bloggen hennes! :)
Så forhåpentligvis kommer ikke finværet helt enda, så jeg rekker å fjerne noe av det som er ekstra på sidene her.. :P hehe

Oi! Jeg gleder meg til helga! :D Da skal jeg farge opp tattoveringa mi igjen :) Det blir bra! :D

Fjortiser og barn hører ikke sammen!

For ca 3 mnd siden prøvde ei venninde å ta liv av seg på badet mitt..
Kansje litt brutal start på innlegget, men jeg tok det ganske hardt inn på meg..
Ikke fordi hun hadde prøvd å ta liv av seg, men fordi pappa tok liv av seg da jeg var 12 år gammel.


--------
Kjærsten hennes hadde nettopp slått opp med henne, og jeg dro og hentet henne, så hun skulle slippe å være alene..
Dagen etter ble det en flaske vin, og det kom noen flere folk på besøk..
Jeg syns vi hadde det morro, bortsett fra at hun satt på pc'n å chatta hele forbanna tiden.. Noe så frekt! Men jeg tenkte at hun hadde jo tross alt blitt dumpa, så jeg kunne overse det..

Litt utpå kvelden hørte jeg hun pluteslig skriker etter meg fra badet.. Så jeg går lettere forskrekket inn på badet, og ser jenta ligge å nesten bade i sitt eget blod.. Hun hadde kutta pulsåra på håndleddet med øyenbrynskniven min!
Jeg er normaltsett den personen som besvimer hvis jeg ser blod, men denne gangen gikk det heldigvis bra..

Etter noen paniske minutter med å prøve å stoppe blødninga, ble ambulansen ringt. Nå har det seg sånn at denna jenta er 17 år gammel, så jeg måtte ringe foreldrene hennes og forklare hva som hadde skjedd..
Moren hennes ble selvfølgeleig sjokkert, men i bakgrunnen hørte jeg faren hennes stå å skrike. Så jeg konkluderte med at det beste var vel å snakke med han, å roe han ned. Etter noen minutter skjønte jeg at det ikke nyttet å snakke fornuft med han. Så jeg endte opp med å kjefte tilbake, og sette han ordentlig på plass. Noe som overraskende nok fungerte. Avtalen ble til at jeg skulle holde de oppdaterte på hva som skjedde, og få henne hjem.

På sykehuset ble det 5 sting, også var det bare å vente på skyss hjem.
Dette var den siste kontakten jeg hadde med henne.


----------
Nå har det jo seg sånn at jeg kjenner kjærsten hennes og faren hans fra før, så når det som har skjedd nå, kom meg for øret, så måtte jeg få ut litt frustrasjon!

Jeg snakket med Faren til kjærsten hennes, og da fikk jeg vite at hun, uten å ha sagt ifra, hadde sluttet på p-piller og blitt gravid.
For det første, så tror jeg ikke en så ustabil person som prøvde å ta liv av seg for i underkant av 3 mnd siden burde få barn.. Ikke før ting i livet er ordnet opp.. Herregud, hun har jo ikke flyttet ut fra foreldrene sine en gang..
Og med null hensyn til han, påstår hun at hun skal beholde barnet.
Hadde jeg vært han, så hadde jeg gått til sak mot henne!

Hvor er buksa min, hvor er jakka mi, jeg er sikker på jeg hadde den i går!

Er det fler enn jeg som sliter med detta problemet??

Som de som kjenner meg vet, så er jeg ekstremt distrè til tider.. Jeg kan legge fra meg en ting, og i neste øyeblikk er den bort.. Jeg er den typen som leter etter solbrillene mine, siden jeg har glemt at jeg har de på hodet...

Men, anyways.. Jeg klarte jo selvfølgelig å rote bort kabelen til kameraet mitt rett før jul, og det har resultert i svært lite bilder på bloggen...
Gjett hvor den lå..! Jo, på det lure stedet jeg hadde lagt den for å ikke miste den..

Så her kommer en liten bildeoppdatering på de siste begivenhetene...


Julebaksten

Thea lager julepynt!JulaftenMennesker på besøk!


Kostymeparty/bursdagen til Tony
(Jeg glemte å ta bilder så å si hele kvelden, vinen virka litt bedre enn først antatt)


Jeg er ikke verdensmester på å huske å ta bilder, så detta var det som var på kameraet...

Kort sagt!

Her kommer noen av mine yndligssitater!I whish i could be you, so I could have my self as a friend.
Ukjent

Gledelig jul ønskes alle mine venner, unntatt to.
W. C. Fields

En kvinne er aldri mer alvorlig enn når hun forteller en millionær at hun elsker ham.
André Gide

Hvis noen tar fra deg din kone, finnes det ingen bedre hevn enn å la ham beholde henne.
Sacha Guitry

Mobbing har mange positive sider. Det er starten på et spennende liv for den som mobber, men viktigst av alt: Mobbing bidrar til å luke ut taperne på et tidlig stadium.
Otto Jespersen

Jeg hater Ari Behn
Otto Jespersen

Du er en av de vakreste kvinner jeg noensinne har møtt, noe som ikke sier særlig mye.
Groucho Marx


To be continiued....
En aldri så liten utfordring..

Utfordringen kommer fra Annette, og siden jeg har litt blogg-tørke for tiden, så er jo detta morro!

Det går ut på å skrive 7 ting om seg selv, og sende utfordringen videre til 7 andre bloggere..

 1. Jeg lider av periodevis spillegalskap... (Sist spilte jeg Dragon Age Origins i 46 timer i løpet av 3 døgn, fulgt av assasins creed i 20 timer og prototype..)
 2. Favorittdrinken min er Long Island Ice Tea (Den orginale! Som desverre ikka kan kjøpes i Norge..)
 3. Min grand onkel Bjarne Eriksen, vant Bartender VM i Los Angeles i 1973 i kategorien predinner, med coctailen Festrus
 4. Mine favoritt TV-serier:  Chuck, Dexter, Bones og Supernatural
 5. Jeg elsker ordtak og sitater
 6. Jeg har en katt og to slanger som kjeledyr
 7. Jeg fikk min første pc når jeg var 5 år
Så da vet dere det...

Så var det de heldige utvalgte da

*TROMMEVIRVEL*

Koraline
Elizabeth
Silje
Håkon
Andreas
Anonymoususer
Trine

Tar dere utfordringen?
Skriv 7 ting om deg selv, og send utfordringen til 7 bloggere..

Lykke til!

litt sporadisk blogging om dagen..

Hmm.. Nå var det kansje litt lenge siden sist..
Grunnen: Jeg har konkludert med at det må jo gå ann å tjene litt penger på all denna tiden på pc'n.. Så nå driver jeg å koker i sammen en nettside, hvor jeg tenkte å selge diverse jeg har laget...

Meen, så har det seg sånn at jeg er nødt til å lære meg en del nytt.. eller joomla nærmere bestemt.. Så det er det jeg bedriver tiden med nå..
Også har det seg jo sånn at jeg blir helt opphengt i det jeg driver med, så da glemmer jeg alt annet.. ikke bra.. :p

Jeg legger vel ut link til siden og greier når jeg er ferdig med den. :) Det skal bli spennende! :D

HA HA! Jeg kræsja!!!! FLINKE MEG!

Tips: Sommer dekk på vinterføre funker ikke.... Jeg har testet... så ingen vits i å prøve folkens....

Som dere kansje skjønner... så fikk jeg start på bilen.... Etter 3 timer med 2 cupèvarmere og batterilader ned i motorrommet på bilen, og litt  tauing.. så startet mitt elskede vidunder! Juhuu! FLINKE BILEN! Jeg viste du kunne!
Og så var det bare å komme seg opp den lille bakken opp til gårdsplassen da... med sommerdekk vel og merke...
hmm.. jo.. for å komme opp der  må jeg jo ha litt fart da.. og man må svinge.. Jeg hadde fart, og jeg svingte... men det gjorde ikke bilen gitt.... (Hadde ikke stor fart, kansje 5 kmt når det butta pent i kanten)... FLAUT!
Jaja.. en gang måtte vel være den første... BLÆ!

Meeen.. nå har da altså bilen stått å gått på tomgang i ca 1,5 timer... Så vi måtte jo til sist skru den av.. og gjett hva! Den starta ikke igjen!! HAHA! FUCK FOR EN DAG!!!

Og ikke bare det, men sikringa gikk også 3 ganger i dag.. så vi kan jo bare drite i å støvsuge og vaske opp til det kommer folk i morgen.. isj...

Flere som har hatt en møkka dag i dag?
Planen min nå er å drikke øl.. Drukne mine sorger å sånn!

Har ikke no kabel til kameratet mitt.. så får ikke lagt ut noen bilder av mitt underverk... men det så omtrent sånn her ut...
Ok.. kansje ikke så ille.. men føles sånn ut.. Stakars bilen!

...Og i de dager skal det bli en stor frostbølge, og alle biler skal stanse!

.... Ja, da står bilen med to cupèvarmere og en baterilader under panseret... Så får vi håpe at det blir rene sydenværet nede i motorrommet i løpet av et par, 3 timer...


Den søte blå nissan min har stått i 2 mnd... og det liker den absoludt ikke.. Så nå Protesterer den vilt mot å bli brukt igjen.. Jeg er ganske sikker på at det bare er i trass, siden han ikke har blitt kjørt... Rett og slett hevn!
Han er så motvillig at de ikke skjer noe annet enn å lyse i dasjbordet... hmpf!

Så nå har jeg prøvd å få starta den på x-antall forskjellige måter i godt over 5 timer i går, og 1 time i dag... Og nå har jeg gått tom for idèer... Så da gjenstår det bare å se om det hjelper å varme motoren på denne måten...

Meeen.. det er jo ikke bare jeg som har trøbbel med å få start på bilen nå i kulda har jeg hørt.. Omtrent 2 av 3 i vennegjengen får ikke starta bilen... KJIPT!

Hvis det er noen som vet en god måte og overtale bilen til å starte igjen på, så vær så snill og del dine hemmligheter med meg da!

Uflaks

Hva skjer med at hvert år vi skal feire bursdagen til Tony, så er det alltid sinnsykt mange som melder avbud, bare et par dager i forveien??

hmpf.. Blir litt skuffa selv egentlig.. Har styra å ordna for å ikse stor fest for tony for en gangs skyld.. Og brukt typ 15 timer på å sy kostyme (Vi skulle ha sånn kle deg ut til noe med film tema).. også nå, når jeg dobbeltsjekker hvem som kommer, så sier de alle en etter en at, neeei.. passer vist ikke alikevel... Hmpf... (Detta er ikke mynta på deg Karoline!)
Så av 15 stk som sa de skulle komme (av 30 inviterte).. så er vi nå nede i 6 stk, bare i løpet av siste dagen.. så venter nesten bare på neste tlf, om at det er noen fler som ikke kommer...
Oi.. å der kom den... Da er vi nede i 5 stk... hmpf.. Nå blir det hæla i taket folkens!!

jaja.. Full blir jeg vel uansett...

Men Oi! Karoline og Kenneth kan hende kan komme allikevel! :D Jeeej! Håper det lar seg gjøre! :D

Edit: Det skal vel også sies at de alle har gode grunner... Det er bare så sabla uflaks...

Oppskrift på livet: Oppdatert!

Morradiogjeg.blogg.no skrev oppskrift på livet anno 1930, så da tenkte jeg at jeg skulle skrive den oppdaterte versjonen.
Du kan lese den gamle HER.

KVINNER

1. Fødsel: Du blir tatt ut av mors mage, av en stor skummel mann med hvite iskalde hansker. Du vil mest sannsynlig hete noe veldig kreativt som Linnea eller Fatima.

2. Du vokser opp. Foreldrene overlater barnehagen til å forme deg etter samfunnets pedagogisk riktige bilde, og hva som er rett og galt. Som de har lært fra forskningsinstitutter og skoler.

3. Du begynner på skolen, hvor du vil møte andre barn, og utvikle ditt orfrråd innen banning. Det vil sømme seg best om du knytter vennskapsbånd med barn fra andre kulturer, for at ikke mor og far skal bli sett på som rasister. Kleng mest mulig på gutter, og kle deg i minst mulig klær, for å miste jomfrudommen så tidlig som mulig. - Og som i gamle dager, du må for al del ikke skille deg ut, for da kommer de andre barna til å mobbe deg.

4. Du skal være sløvest mulig på skolen, for å ikke virke smartere enn de andre barna. Hvis du virker litt ekstra dum, så føler guttene seg sterkere enn deg, og det er større sannsynlighet for å miste jomfrudommen.

5. Du blir konfirmert (Bare fordi det er tradisjon, og du får masse penger) og livet som uviten ungdom kan fortsette.

6. Du skal helst teste ut om du er tiltrukket av begge kjønn. Faller du for en gutt, blir det sannsynligvis slutt i løpet av et par mnd. Blir du forelsket i ei jente, Blir du sannsynligvis mannevond.

7. Du blogger om alle dine drømmer..

8. Du starter på videre skoler, og har endelig skjønt at det kan være lurt å jobbe litt på skolen.

9. Du er ferdig med 10 år  mer skole, og slår det ned sammen med en gutt. etter å ha vært samborer i 10 år med 1 1/2 barn, så kansje dere gifter dere. Hvis du slår deg til ro med ei jente, jobber du deg i hjel.

10. Barna blir overlatt til barnehager, akkuratt som du, da du var liten.

11.  Hvis du giftet deg, blir du skilt, og gifter deg igjen.

12. Du blir skilt og gifter deg igjen.

13. dine barn blir konfirmert. og får enda mer penger.

14. Barna blir 18, og du kan endelig begynne å leve livet igjen. Du finner tilbake til den gamle bloggen, og gjør ALT det du skrev om at du ønsket å gjøre. For det rakk du ikke når du fikk barn som 16 åring.


MENN

1. Du blir tatt ut av mors mage av en mann med iskalde hvite hansker. Du kommer til å hete Lucas eller Mohammed. Enten får du en ekstremt bra jobb i din fars firma med meget godt betalt, eller så havner du i fengsel.

2. Ditt livs første banebrytende valg: Populær eller skoleflink. Velger du populær, burde du håpe på at din far er rik, så du slipper å havne i fengsel. Velger du skoleflink, bør du ta med deg pepperspary.

3. Du blir samboer med ei dame, får 1 1/2 barn og blir skilt igjen.

4. Du finner ei dame som er halve alderen til x'n, og gifter deg med henne

5. Du blir skilt igjen.

6. Du prøver desperat og tvinge dine drømmer på barna dine.


LYKKE TIL!

Spillegal?? JEG!?Jeg har vel kansje ikke sagt det tidligere, men jeg er nok et lite snev spillavhengig... Når jeg finner et spille jeg får helt hekta på, så må tony minne meg på at jeg skal spise, og søvn er helt oppskrytt..
Den siste uka har gått til å spille Dragon Age på xbox 360...
Spillet er et eventyr/rolle spill, og man skal somi så mange andre spill redde verden!
Man slåss mot drager, steinmonstre, hekser og trollmenn. Hovedquestet går ut på å samle en hær for å kjempe mot The Blight, og du kan drømme deg bort i en verden fra oldtiden i over 60 timer før spillet tar slutt..

Når du har runda det en gang, er det fortsatt mange ufortalte historier, så man kan fint spille det en gang til!

Endelig var jula over, og vi har gått inn i et nytt år...

Så da er det vel bare på sin plass å tenke igjennom det siste årets glade dager, og tabber..

År 2009 har vel vært det året jeg har vært hjemme mest... Med et halvt år sykemelding og 6 mnd arbeidsledig, så kan jeg vel ærlig innrømme at jeg begynner å bli smågal av å være så lite til nytte for samfunnet..
Men det går desverre til et punkt hvor man gir opp, og roer seg ned med at det ordner seg innen jeg er 30 alikevel..

Vi har selvfølgelig hatt latterfulle kvelder forde! Blandt annet var vi på Raske menn i september å feira bursdagen min! De er helt geniale, og jeg anbefaler alle til å dra å se et show! :) Fester har det også vært nok av, men den jeg husker best, er nok halloweenfesten hos Lena og Johnny.

Det har også vært 2 bryllupp i år:
Nina og Jonas (Et vennepar i Finland) og Anna og Mathias (Fetteren til Tony i Finand)

Jeg har bynt å blogge i år! Juhuu! hehe.. Etter mye overtalelser fra Karoline, kastet jeg meg på bølgen jeg også, selv om det blir litt ymse av hvor ofte jeg blogger da.. :P

Men nå er det på tide å legge gårsdagens gleder og sorger bak seg, og ta imot det nye året med åpne armer!
Jeg har aldri vært noe fan av nyttårsforsetter, så sånt har jeg ikke..
Men som alle andre, så har jeg selvfølgelig forventninger til det nye året, og hva det måtte bringe.. Og selvfølgelig hva jeg selv må gjøre for å nå dit,

Godt Nytt År alle sammen! Håper dere får det beste ut av dette året!

Den forsvunnede juletrepynten

Oi da.. Hvor er juletrepynten??!
BORTE!

Det var en gang et ektepar som ville ha et grantre til jul. De gikk ut i skogen for å finne det fineste og staseligste treet i hele kongeriket.
Etter langt om lenge, og lenger enn langt fant de det perfekte treet. (Trodde de)
Saga blei tatt frem, og grana måtte falle for ekteparrets vilje. De to dro og halte med seg treet, for å å dytte det bak i en opel corsa (merk: En ekstremt liten bil). Det flotte og staselige treet viste seg å være litt lengre enn først anntatt, ( Nærmere 3,5 meter) så de måtte sage av ganske mye...
Desverre ble konsekvensen at grana plutselig ikke så så flott og staselig ut lenger.. Den var rett og blitt liten og pistrete, men ekteparet var ved godt mot, og tenkte at litt julepynt ordner dette... De fant juletrepynten, pyntet treet (som ble helt fortryllende) og levde lykkelig i alle sine dager.. SLUTT

........... Eller ikke......

Det som faktisk skjedde: Historien stemmer helt frem til juletrepynten... Det har seg nemlig sånn; at juletrepynten fra i fjor er søkk vekk.. Som sunket i jorden faktisk... Såååå nå har vi ei gran som har sett sine bedre dager, uten juletrepynt...
Men som Bare Egil Band sier: Hvem var det som fikk for seg at grana var et bøgetre? Som likte å pyntes i homostæsj å puttes i en potte ned.
Så da har jeg konkludert med at grana skal være ekstra macho i år, og være upyntet...

Denne sangen er til deg, Grana vår:

Dumme dumme kabel!

Æsj, å jeg som hadde tenkt til å legge ut masse koselige jule bilder etter vi har baka å sånn.. Meeen det får jeg jo ikke gjort uten den dumme kabelen... hmpf! kortleser hadde vært tingen jah!!

Ønske seg til jul tror jeg! :D

Legene fant 50 nåler i kroppen til en 2 år gammel gutt fra Brasil.

Omg! En stefaren til guttungen fra Brasil, har brukt gutten til et slags rituale innen svart magi, og dyttet over 50 synåler inn i kroppen til den stakars ungen.
(Bildet er hentet fra VGNett)
Hvordan er det mulig å gjøre sånn mot barn!  Jeg får vondt helt inn i hjertet mitt når jeg leser sånt!

Også mot sin egen stesønn!

Heldigvis er gutten stabilisert på sykehuset, men det er mange av nålene som ikke kan fjernes enda, siden de er nære vital organer, skriver vgnett.

Q - Hva er det som får folk til å gjøre sånt mot barn?


Skryteinnlegg!

HAHA! Nå har jeg vært flink! :D

Jeg konkluderte med at gløgg er ufattelig dyrt, og fant ut at det kan jo ikke være såååå forferdelig vanskelig å lage...
Etter litt surfing på nett, fant jeg ut hvilke krydere som skulle til, og tenkte å lage mitt eget konsentrat...

Og merkverdig nok, etter litt frem og tilbake ble det kjempe godt! og det smakte faktisk gløgg! :D Jeeej!

God jul alle sammen! :)

Juleforberedelser

De siste dagene har gått med til juleforberedelser. :) Det har seg nemlig slik at i år skal familie komme til meg å feire julafte! :) Det blir hyggelig!
Så nå er hele huset på hodet, og det blir desverre lite tid til blogging i pc generelt.. :'(


Legger med et bilde av nevøen min som også kommer på julaften! :D

Nå ska jeg lage Fudge og andre gode julegodterier! :D

Ha en fortreffelig dag alle sammen! :D

IDRETTSUTØVERE PRØVER SEG PÅ DANS! MÅ SES!

Aksel Lund Svindal og Co har tatt turen opp til fjells for å lage en tribute til Michael Jackson!

Se deres eksepsjonelle danse moves!Kansje de burde satse på en danse kariere istedenfor??

SURRENDER INTERNET EXPLORER!

iemelt

MUAHAHAHA!! ENdelig måtte Internett Explorer bøye seg for mine ekstreme kunnskaper.. (med litt hjelp fra broren min :P)

Så nå skal designet fungere i IE7 og IE8! Og alle de som har IE6 eller dårligere får se å oppgradere!

DØD OVER INTERNETT EXPLORER!

Arg! Hva skjer med at IE er så SINNSYKT dårlig?!
Ja ok, IE 8 Klarer faktisk å lese css fila.. men IE 7 og nedover! Ja da blir det noe helt annet!
Å neimen om det skal væra lett å rette opp i heller!
Kunne ikke alle browsere bare vært like!? Eller i hvertfall at de hadde lest HTML og CSS filer likt! Men nei.. Det er vel for mye å forlange!

 

ÆÆÆ! Må ut litt frustrasjon mens jeg prøver å rette på designet i ie.. Nå funker det sånn halvveis i ie8, nesten i ie7 og helt perfekt i firefox!

Så til alle dere som bruker internett explorer: BYTT TIL  Mozilla firefox eller Google Chrome!  Det er de to nettleserene som blei kåret best av VG også!     Les testen HER  

Syns dere det er helt grusomt å bytte nettleser pga layouten, da anbefaler jeg firefox! Last ned et IE skin, så ser det helt likt ut! Men du har en bedre nettleser med bedre sikkerhet!
 Her kan du få en meget bra beskrivelse av hvordan du endrer utseende på firefox til å ligne på IE!

Så da er det ingen grunn til bruke IE bare fordi det er det du kjenner til!

Blogger jeg leser hver dag!

Her er de bloggene jeg leser hver dag

Andreas Wallenius  . Utrolig artig å lese. En blogg fylt av humor og selvironi!

jul
Elisabeth - Skriver om det aller meste! :) Og jeg blir utrolig inspirert det hun skriver!


Morra di og jeg - Jeg ler meg halvt i hjel når jeg leser denna bloggen! Skriver om alt som ikke er særriøst! Stort sett i hvert fall.

Walk of Shame - SAVNER DEM!

Prinsesse Koraline - Venninne :) Men skriver veldig festlig! Go Karoline!

Trine Camilla - Skriver om hverdagen sin som sangpedagog. Hun skriver også om hvordan det er å leve med angst

Anonymoususer - Dette er en sjel fylt med sterke meninger! Noen sier Anonymoususerer negativ til alt.. Det kan jeg ikke si meg helt enig i.. Det er gøy å lese innlegg som provoserer litt! :D Absoludt verdt en tur innom!

Bladdha - Her har du to livsglade sjeler, som vet å være lekne! Jeg leser kansje ikke hver dag.. Men nesten i hvert fall. :)

Lurer du på hvor leserene dine kommer fra? Eller hvor lenge de er inne på bloggen din?


......Da er Google Analytics det du burde prøve!

Konkurranse: Vinn Google wave invite her!

Google Analytics, er freewaver, og gir deg all den informasjonen om leserne dine du kan tenke deg!
Du får blandt annet se hvor
lenge de er inne på bloggen, hvor de kliker seg hen, hvilke innlegg som er mest populære og hvor lojale leserene dine er!

Gå inn HER og følg anvisningene.

Etter å ha registrert deg, og bloggen din, få du beskjed om å lime inn denna koden:


<script type="text/javascript">
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ?
"https://ssl." : "http://www.");
document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost +
"google-analytics.com/ga.js'
type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
</script>
<script type="text/javascript">
try{
var pageTracker = _gat._getTracker("UA-xxxxxx-x");
pageTracker._trackPageview();
} catch(err) {}</script>


Gå til Design->Rediger.>Maler
Koden skal limes inn, linja over første gang du ser script .

Trykk Lagre Mal og gjenta på innlegg, kategori og arkiv. :)

Så er det bare å leke seg litt frem og tilbake på dashboardet til google analytics, så får du nok dreisen på det raskt!

Lykke til!

PS: Du kan bare se statistikker fra foregående dag! Det kan ta optill 24 timer, fra du registrerer bloggen din, til du kan se tallene!

Konkurranse! Vinn en Google wave invite!

For de som ikke veit hva google wave er, så er det fremtidens kommunikasjonsverktøy.

Her er en kort video som viser hva Google wave er.


Jeg har en invite til overs, og den kan bli din!
Update: Når du har fått inviten, følger det med 8 nye inviter så du kan invitere venner og bekjente! :)

ailien1. Skriv et innlegg på bloggen din om hva du tror en Alien ville sagt om jula/julestria. (lengden velger du selv)

2. Link til denna konkurransen i innlegget ditt.


3. Legg igjen en kommentar med link til innlegget

Konkurransen varer til søndag 13.12.09 kl 24.00

Hvis det er noen som ikke har en blogg, så kan de legge igjen svaret sitt i kommentarfeltet


Jeg velger ut de 2 innleggene jeg synes er best, så kan dere stemme på hvilken dere syns burde vinne! :)

Husk å legge igjen mailadressen deres, så jeg kan sende invitasjonen til vinneren!


VG

God morgen verden!

meg01Ahh! En hel natt's søvn! :D Jeej!
Jeg har ikke følt med så her uthvilt på flere uker! Så deilig! :D

Så i dag starter jeg med juleforberedelsene for fult!
Kansje et lite juleverksted for meg selv, så jeg får laget noen gaver? Eller kansje jeg skal lage kaker!
Hmm.. vi får se hva dagen bringer.. Jeg kan ikke helt starte å gjøre ting enda, siden hele huset sover.. Og det er litt slemt å vekke dem kl 06... Hehe..

Chris Rea - Driving Home for Christmas


Ha en fortreffelig dag folkens!! :D

Hva skal dere i dag?
Sovet godt i natt? :)Jeg trenger tips til konkurranse! Skal gi ut en Google wave invite!


Jeg tenkte at jeg skulle være så kul å ofre en av invitene mine til Google Wave til en heldig leser! :D

Men da må jeg jo finne på en litt artig og nerdete konkurranse! Noen forslag!??

Google wave

Endelig klarte jeg å få en invite til Google's nye sosiale nettverk Google wave!


"Google Wave er et nettbasert kommunikasjon og samarbeid verktøy som gjør sanntids interaksjon mer sømløs - på ett sted, kan du kommunisere og samarbeide med rikt formatert tekst, bilder, videoer, kart og mer.

En bølge er en samtale med flere deltakere - deltakere er personer lagt til en bølge å diskutere og samarbeide om innholdet. Deltakerne kan svare når som helst og hvor som helst innenfor en bølge, og de kan redigere innholdet og legge til flere deltakere som en bølge utvikler. Det er også mulig å spole bølger med avspilling funksjonalitet, for å se hva som skjedde, og når.
"

Jeg legger ved en video som viser hva Google wave kan! Det er sinnsykt kult! :D Dette er den nye måten å kommunisere på!
Life's a bitch, and then.. u die!

Jeg legger med en av yndlingssangene mine Vamp ~ Tir N'a Noir


Problemer og utfordringer er noe man møter på gjennom hele livet, men hva er poenget med at alle skal komme på en gang? og når de først har begynt, så kommer det bare mer... Det ene leder til det andre!

De som sier at penger ikke gir lykke, har for mye av de! For jeg gråter heller i en
rolles royce
enn på bussen!

Hadde jeg bare vunnet en liten sum penger på lotto eller skrapelodd eller what ever, så hadde alle mine materialistiske problemer løst seg i alle fall!
Og kansje jeg da faktisk hadde klart å få sove en hel natt igjennom uten å våkne hver 2 time.. Eller generelt - Bare få sove til normale tider.. Sånn det er nå, så sovner jeg ikke før jeg er utmattet... Og det tar gjerne 30 timer... Men da burde man teoretisk sett ha sovet ganske hardt etter på da.. Men det kan jeg bare glemme - våkner med jevne mellomrom på ca 1 -2 timer, ligger våken 30 min og sovner igjen... isj.. og når jeg da våkner for å stå opp, er jeg fortsatt utslitt...

Noen forslag til hva jeg kan gjøre for å få sove normalt igjen?

(Fortsetter etter bildet)
tanker

Julen har alltid vært en litt tøffere tid de siste årene.. Det er mørkt ute, og man blir stadig minnet på de kjære man har mistet...
Jeg skulle ha gjort mye for å bare ha kunnet feire en jul til med pappa.. Han døde for 10 år siden ganske nøyaktig, og jeg tenker mer på det nå, enn jeg har gjort på lenge..
Mye av grunnen til det, er nok alle problemene rundt meg. Jeg har mest lyst til å bare flykte til en annen verden.. Og det er vel det jeg gjør også, med å bruke en god del tid på pc'n.
Da finnes det alltid noe å gjøre, som driver tankene på flukt og åpner for en latter i ny og ne..

Jeg føler vel egentlig at jeg forfaler mer og mer for hver dag som går.. Har ikke jobbet siden februar i fjor! Det er jo helt sykt! (Det skal vel sies at jeg har vært sykemeldt i et halvt år også da).. Men allike vel, man får dårligere og dårligere selvtillit for hvert avslag på jobber man får... Og når du får tilbakemelding fra McDonalds om at du ikke er kvalifisert til å jobbe der, ja da når man bunn!

Men hva må man gjøre for å komme seg opp igjen?! Normalt sett har jeg tatt tak imeg sjøl og dratt meg opp..  Men hver gang jeg prøver nå, så tryner jeg bare ned igjen etter en tur i postkassa... Så nå vet jeg ærlig talt ikke!

Men jeg prøver å ta en dag av gangen, fortsette å holde motet oppe og se de små positive tingene i hverdagen!

DISKRIMINERING OG TRAKASERING AV MC-MILJØET

Det er forbudt å gå med ryggmerke på skinnvesten i Tyskland

(Bildet er hentet fra Outbreak Mc)
Hvorfor i all verden er det forbudt å gå med ryggmerke på skinnvesten, når det er lov til å gå i burka??

Hvordan har det seg at hvis du går med skinnvest med ryggmerke på et offentlig sted i Tyskland, risikerer du 4 dager i varetektsfengsel og en durabelig bot?! Er Mc-menneskenne virkelig sååå skumle?? Jajo, de har nå et og annet på rullebladet.. meeeen, jeg tror ikke gjengene i oslo er noe bedre for å si det mildt..
Skal det plutselig ikke være lov til å gå med caps heller, siden alle med caps er gangstere? :p
Lol! Nei du.. dette er diskriminering av en samfunnsgruppe på høyt nivå!

Lovforslage om ryggmerkeforbud har også vært oppe hos stortinget i Norge, men har heldigvis blitt avvist..
Mc-klubber blir behandla som dritt av politiet.. Jeg var med Outbreak Mc ut i arvika for en stund tilbake. Etter vi hadde gått kansje 500 m, kommer det to store varebiler (det var 4 fullverdige medlemer som var med å gikk). Ut av disse to varebilene, stormet en hel haug med politi, og hopper på medlemmene.. Hvorfor?? Tja.. si det.. Det kunne jo hende de skulle finne på noe faenskap..

Spesielt svenske medier, synes det er veldig morro å henge ut mc-miljøet.
Etter politiet hadde hatt en rassia på kulbben til OBMC, fant de 2 stk balltreer.. Det ene som hang til pynt på veggen, det andre stuet bort innerst i et skap. Media skriver - Polisen beslagtog gatustridsvapen.
Imponerende altså..

Jeg husker hva jeg tenkte før jeg ble bedre kjent med gutta i miljøt: "Er det mulig å være så paranoide?"
Men det værste er at, jo.. Det er faktisk mye grunn til det..

Rett som det er kommer politiet innom klubblokalet og ødelegger dørene - Drar ut alt av ting fra skuffer og skap - River opp sofaer og madrasser - og burer inne alle gutta i 24 timer.

Dette har begynt å gå langt over grensa, og kan faktisk kalles trakasering!

Hva syns dere om denne saken?
Er det rettferdig at en gruppe mennesker ikke skal få ha på seg hva de vil av klesplagg?

ET BEKYMRINGSLØST LIV

Hadde jeg kunne vært et dyr, ville jeg valgt å være katt... Nærmere bestemt Buster 

snapshot1

Som jeg har nevnt tidligere, er han verdens lateste katt!
Og nå har han liggi på sofaen ved siden av meg å sovi de siste 6 timene uten en eneste bekymring i hele verden..
Kansje bortsett fra at jeg setter han på slankekur i ny og ne..

Tenk så godt om din største bekymring hadde vært om du skulle sove på teppet på gulvet, på puffen eller i sofaen.. Ahh.. Da ville livet vært en lek!
Tenk så godt å se på været ute, og rett og slett besteme seg for at, nei.. I dag skal jeg bruke dagen på å pleie meg selv.. (kansje ikke like mange dager som buster bruker.. men en gang i blandt hadde det vært godt..)


Men så er det jo merkverdig mange fordeler med å være et menneske å da..
En katt kan jo ikke hoppe i fallskjerm, stå på ski, ut på rideturer, lage snømenn, eller ha snøballkrig!
Man kunne ikke ha satt seg ned med en kopp varm sjokolade, og virkelig nyte med fulle åndedrag.

Nei, jeg er vel i utgangspunktet glad for at jeg er meg!
Det er nok en del vonde ting jeg ville kunne ha sluppet og oppleve i løpet av livet, men på den andre siden så er alle erfaringer like viktige for å forme meg til den personen jeg er nå..

Så jeg avslutter med et av mine yndlingssitater

dove


Seize the day, trusting as little as possible in the future

Photoshoot igjen :)

Det var merkverdig gøy å bli tatt bilder av.. hehe, så jeg dro på sånn photoshoot en gang til!

Her er noen av bildene

Resten av bildene er for Tony's eyes only.. :P hehe..

Hva syns dere?

Fotograf: Jon Erik Ingeborgøien

PS:
Den Headeren nedenfor skal fortsatt gis bort om noen er interresert i den...  Trykk her for å se den.

Vinn en Nintendo Wii!

wii

En person skal trekkes til og vinne en Nintendo Wii inkludert Wii Fit!
Vinneren vil bli trekkt søndag 06.12.

Sjekk konkuranseregler her

Årets Julegave!

401384598737bea26d7cNå er den her! Det vi har hatt tilgang på i flere tusen år nemlig spikermatten!

<-- mmmm.. se så behagelig.. eller eventuelt så ser det ut som hun får alle spikerene rett igjennom foten hvrt øyeblikk.... alt etter som hvordan man ser på det..

Spikermatten er kåret til Årets Julklapp i Sverige, og opplevlesene som var så populære å gi bort i fjor legges på hylla, når vi nå skal få tilbake energien etter finanskrisen..

Sverige har kåret årets julegave siden 1988, og det var ganske artig å lese gjennom for de siste åra, for det stemmer ganske bra.. :P hehe.. I 1990 feks var WOK det store...

Sjekk Årets Julklapp på Wikipedia...!

Et heller dårlig forsøk på juledesign.. :P

Æsj! Nå gir jeg opp, også får det bli som det blei.. fikser det senere i dag.. for nå er jeg lei...

Ikke helt sånn det så ut i hodet mitt.. Så må nok gå på med nytt mot senre... Jaja.. Tror ikke jeg vil lage printscr av denna en gang. :P hehe..

Sorry at jeg ikke har skifta knappene på innlegg, kategorier og arkiv... Gidder ikke det når jeg allikevel skal lage et nytt i løpet av dagen.. :P hehe.. Lenge leve latskapen! :P

Dagens motto: Arbeid er hellig... Ikke rør det!

Exorsismen var vellykket!

O hellige søvn! :)
Endelig en hel natt med søvn! Det er lenge siden det har vært så godt å sove!
I går kveld begynte endelig tannspøkelset å gi slipp på meg! Og siden det har det heller ikke gjort noe særlig vondt!  I
hvert fall ikke så lenge jeg ikke hopper å spretter så mye rundt.... Så I dag blir det vel å pusle litt stile med julepynting, pepperkaker og gløgg! :D Jeeeej!
pepperkaker
Også skal jeg prøve å få på plass et aldri så lite juledesign på bloggen.. :P skulle Egentlig gjøre det forrige uke, meeen ting gikk ikke helt som planlagt.. :P hehe..

Også driver jeg egentlig å vurderer og ta det meste av julegaveshoppinga på nett i år.. :) Tenkte kansje det blir billigere, og mindre stressende...
Ganske behagelig å bare surfe nettet etter hva man vil ha! - eller rettere sagt, hva man vil gi bort.. :P

Men nå kaller julepynten. :) Kansje en liten tur på senteret å finne julegardiner, eller stoff så jeg kan sy selv. :D

Kos dere i adventstiden alle sammen! :D

I'M ALIVE!!

så vidt.... usj.. da var natten overstått nok en gang, og detta er første gangen jeg faktisk har sitti utenfor apoteket å venta på at det skal åpne..
Alvedon og ibumetin er nok en gang i hus, og vi prøver en dag til med tortur og tårer...

Det ser ut til at spøkelsestanna er fast bestemt på å holde ut til the bitter end, så håper det er snart! Har lest tilfeller på nettet hvor folk har hatt uutholdelige smerter i nesten 2 UKER! Håper får guds skyld at det ikke gjelder meg!

Stakars Tony, han har vel følelsen av å bo sammen med en terrorist.. Minimalt med søvn+smerter=sinna Sanne!

AAAAUUUU!!!

Fy pokker så vondt jeg har! ÆSJ! HATER HATER HATER TANNLEGE OG TENNER OG VONDT OG ALT!!! 
Stygge tannlegen ga meg ikke noe mot smertene heller. De sa bare ta en ibux og en paracet, så gjør det ikke vondt! Og dumme naive meg TRODDE på de! GRRR!!!

Isj! nesten ikke såvi på 7 døgn, trøtt, grinete og IN PAIN!!  Og det værste er at legekontoret åpner ikke før om 2 og en halv time, og apoteket åpner ikke før om 4 og en halv time! Så må vente leeeeeenge før jeg får mer smertestillende.. for jeg har selvfølgelig gomla i meg alt vi har av smertestillende hjemme, uten virkning... ARG!

Huff! Måtte klage et sted, og siden tony sover, så ble det her...

Whish me luck! I don't know if i'll make it through the night!

Fantomsmerter i visdomstanna

Tirsdag: Visdomstanna nede til høyre melder sin ankomst
Huff! Det verker i tanna, eller rettere sagt i hele kjeven! Hmm.. Må nok ringe tannlegen.... isj..

visdomstann2

Onsdag: Visdomstanna opplever en meget traumatisk utrivning, og ender opp på et lite sølvbrett hos tannlegen
En meget dramatisk slutt, på visdomstannas korte liv... Og etter 6 bedøvelser, og mye bending og draing, ble den dramatisk revet vekk fra redet..


Torsdag: Visdomstanna har begynt og hjemsøke meg!

Det sies at sjeler som har uoppgjorte ting i livet, ikke kan gå over til den andre siden.. Jeg tror det er hva som har hendt med den stakkars tanna... Den fikk ikke sitte lenge nok, til at den kunne gjøre meg nok vondt! Derfor har den vendt tilbake fra de dødes rike, og begynt og hjemsøke meg! Finnes det noen der ute som kan hjelpe den å gå inn i lyset??
Hver gang jeg skal legge meg ned, så byner det å dunke.. Det er tortur! Går ikke ann å sove, og når jeg først sovner, våkner jeg 1 time senere av at tanna skal hevne seg på meg. Jeg har prøvd å drive den bort med ibumetin og alvadon, meeen han er alt for sta!

Er det flere som har opplev dette? :P

Nemi

1911

(Trykk på bildet for å få det større) Bildet er hentet fra rb.no

Jeg følte at denne MÅ deles med så mange som mulig! Go Nemi!! :D

Meg på photoshoot..

Ja.. da har man prøvd seg på photoshoot! hehe..
Det var morro! Var der forrige torsdag sammen med Therese, og koste meg masse! :)
Og det beste: Jeg behøvde ikke smile! :D YEHA! hehe

Men anyways, her er noen av bildene


Hva er syns dere?

Kongo mener de aldri har motatt støtte fra Norge før...

"Før dette så vi ingenting fra verken staten eller kirken i Norge. Men nå er det her og hjelper både fanger og andre. Dette viser deres implikasjon i saken" - Dommeren i saken mot Moland og French

1258629696058476
Bildet er hentet fra vg.no                                          Foto: Tor-Hartvig Bondø


Hva er det de sier!! Er detta takka til alle de pengene vi nordemenn gir bort daglig til humanitære projekter.
Forslaget fra KrF i 2008, var å tredobble støtten til kongo. Altså fra 15 mill. NOK  til 45 mill. NOK. Dette ble resultatet:
"Norge svarte med å øke bistanden til Kongo" - 2008 sitat fra norad.no

Total norsk bistand til DR Kongo 2008: 199 mill. NOK


Jeg leste denne artikkelen på vg nett, og må si jeg blei meget provosert over utsagnet Molima kom med:
"Støtten fra kirken i Norge viser at Norge er involvert. Kirken i Norge er statlig, og Kongen og Dronningen er overhodene i kirken."

Artikkelen viser referater fra den såkalte rettsgangen mot Moland of French, og sier at enken til den avdøde taxisjåføren mottar 200 USD i mnd, fra den norske kirke.
Jeg syns det er en helt urelevant ting i denne saken.
Men jo da, menneskene fra kongo, de mener at dette "beviser" at Moland og French var norske spioner!

JA! Jeg er nasjonalist! Og når de rakker ned på Norge på den måten, så blir jeg sint!

Hva synes dere om disse uttalelsene?


Svineinfluensa: Sverige er dobbelt så mange mennesker, men med halvparten så mange dødsfall..

svinefluHvordan har det seg at et land med dobbelt så mange mennesker, har under halvparten av antall dødsfall av svineinfluensaen?

Siste offer i norge var en 12 år gammel gutt. Siste offer i sverige var en 50 år gammel mann.

THIS IS PROPAGANDA!

propaganda (av lat. propagare, forplante, utbre), systematisk forsøk på å påvirke menneskers holdninger med sikte på å utbre bestemte ideer. Brukes til å skape og opprettholde en bestemt holdning til en pol. retning el. en person for å få herredømme over enkeltmenneskenes handlinger ved hjelp av sterke påvirkningsmidler. ? propagere el. propagandere, drive propaganda.

                                                   ---- Kilde: Caplex.no


UNICEF'S humorkveld: Katastorfe!

Det var vel flere enn meg som fikk med seg denne "spekatkulære" aftenen på Latter i Oslo. Reklamen viste mange kjente norske komikere som skulle stå på senen, og forlenge livet vårt med en god latterkule!
Helt ærlig, så orka jeg rett og slett ikke å se showet helt ferdig.. Etter en og en halv time med UNICEF'S propaganda, ble jeg så provosert at Livet i Fagervik på NRK1 var mer underholdende.

Propaganda er det alle disse veldedige organisasjonene driver med.
De nevner aldri noe om hvor mye av summen som kommer frem, hvor mye av kaka tar de som jobber i organisasjonen? hvor mye kostet det å holde denna såkalte "humorkvelden"? Som vi alle vet: INGENTING ER GRATIS!
Jeg har selv jobbet med innsamling av penger  til barn i et parn måneder, men gikk et halvt år med spenningshodepine etterpå....

Bland noen av komikerene der, var Bye og Rønning og jeg fant en parodi di har gjort tidligere, som i hvert fall fikk meg i bedre humør etter denne skuffelesen.. De hadde nok ikke planer om å delta i noe lignende selv, når de lagde denne.

Fotogene meg! :P

Haha! er det mulig å være så lite fotogen som det jeg er? hehe

Her er noen bilder fra helga..

Russisk mafia!

Da var helgens strabaser overstått gitt. :)
Denne helgen har jeg tilbrakt hos karoline! :D Yeah! Det  var kjempe morro, og vi var ute på byen å klarte å bli full denna gangen også. (selv om jeg ikke var helt enig i at jeg var full selv.. vaffal ikke på gjeldene tidspunkt. hehe. :P)
Vi starta med en tur til Gina Tricot og handla inn kveldens antrekk, for så å byne smått på alkohylene når vi kom til henne.
Alkohylene gitt raskt unna, og innen vi dro fra Kristian(der vi forsa) var i hvertfall jeg god å rund under beina.

Kjempe morro å være ute igjen! Sist gang var i påsken tror jeg.. :P hehe..
Men jeg må si jeg blir imponert over guttas fantasi, og dårlige sjekkereplikker. En dud påstod til og med at han var med i den russiske mafian.. uUu.. Nå blei vi imponert! hehe.. Jaja..

Bilder kommer etterhvert.. Må bare få de av Karoline først.. :P

Topp 5 kjekkasser! Enjoy!
Det er vel ikke bare jeg som sikler på dissa hunks'a her??

Ditt skrukkete eksperimentkasus!

Har du trøbbel med å uttrykke deg til mennesker du ikke liker?? Fortvil ikke! Svaret er her!
www.buse.no finner du di saftigste busene å slenge ut til folk i frustrasjon!


Noen eksempler:

 • Din skrukkete og fotsvette neglebiter av en inntørket kloakkrotte!
 • Di dømmesyke og indisponerte eddikkrukke av en umusikalsk tusseladd!
 • Din ensporede egensindighet!
 • Din hjerneamputerte og desinformerte sengevæter av et nikotinavhengig mindreverdighetskompleks!
 • Din opphovnede vederstyggelighet!

Så da er det bare å begynne å pugge folkens!


Btw: De har også klissete kjærlighetsærklæringer til disposisjon, om du mangler  noe å skrive på valentineskortet til kjæresten eller en heldig utvalgt! :D feks Min medfølende og underdanige ektemann!

1/3 av alle amerikanere har gener som sier at de ikke kan kjøre bil!

Da er det altså klart folkens! rb.no melder om en forskning fra USA, som sier at det ligger i genene dine hvis du ikke kan kjøre bil.
Genet heter brain-derived neurotrophic factor (BDNF), og hjelper til å samordne hjernecellene når du skal utføre en oppgave.. Den hjelper også til at hjernecellene fungerer optimalt, og på huskommelsen.

Testen gikk ut på at forsøkspersonene skulle kjøre en bilsimulator, og etter 15 runder ble de bedt om å komme tilbake å gjenta øvelsen om fire dager. Det viste seg da at de som hadde BDNF-genet, hadde store problemer med å holde seg på veien da de kom tilbake, de hadde også større vansker for å lære av erfaringer fra tidligere.

1/3 av befolkningen i USA er ca 102 000 000. Og hvis alle disse skal ut å kjøre bil på en gang! så vil ikke jeg være der i hvertfall!
image011

Start hitting your kids!

Halloweenparty! Jeg vant best kostyme! Jeej!

Da har jeg vært på halloweenparty for første gang! :) YEAH! Det var supergøy!
Og jeg vant beste kostymme! Hihi! Det var morro!

Vi ankom herskapet kl kvart på 8, ca 2 timer etter vi egentlig skulle ha vært der, men fintfolk kommer seint sier dem.. :P hehe.. Konklusjonen ble da at vi 3 som kom, måtte ta igjen forsinga til de andre. Dette ble gjort på en meget efektiv måte. Nemlig geleshots med slåpebær i.. :P Jeg har drivi å laga slåpelikør, og da har de bærea liggi i 60% sprit i ca 4 uker.. Og jeg kunne jo ikke bare kaste de.. :P
Så innen klokka var kvart over 9 så var jeg meget bedugget... He he..

Her er noen bilder fra helgas festligheterDet kommer fler bilder.. det er bare det at jeg må få de av andre først.. :P Jeg glemte vist raskt at jeg hadde med meg kameraet..

Kostyme jeg vant med kan du se her

Donald på vift?

donald

Det skal ikke lenger være verdens enkleste sak å snike seg ubemerka unna illsinte ektemenn, når folk står utenfor å fotograferer trekantdramaet.


Nå har nyheten om trekantsdramaet i kina, nådd Norge også. Den nakne elskeren var livredd, og trodde han skulle bli drept, og syns derfor det var lurt å gjøre som i filmer; Flykte ut av vinduet å bli ståendes naken oppå et airconditionannlegg.

Huff, stakars mann, men som vi sa når vi var små; er du med på leken, må du tåle steken!
Tror aldri jeg hadde hoppa ut av vinduet, heller no mer klassisk som å gjemme seg i skapet.. Der er det ihvertfall ingen som kan dokumentere den skjemmende hendelsen.

Q: Hadde du satt deg selv i denna situasjonen?

VG

Parkeringsgodbiter

En 62 år gammel kvinne fra kanada viser oss hvordan vi skal parke. Er det muligens på tide å levere inn førerkortet?

Jeg leste på VG-Nett at ei 62 år gammel dame fra kanada skulle parkere bilen sin, men tok feil av gass og brems på den store bilen. Jeg må si jeg er ganske imponert over hennes ferdigheter, og forvandle en vanlig SUV til en monstertruck er jo ganske godt gjort..
Her er noen andre godbiter fra hvor flinke vi jenter er til å parkere..
Kansje vi burde tatt et lite kurs? hehe

Ut på tur, aldri sur!

hestYEAH! Endelig opp på hesteryggen igjen! :)
Det er vel ca 6 år siden jeg satt på en hest sist, men den gang ei! Vi prøver!
Jeg hadde helt glemt hvor morro det er med hest. :)

Detta er da Horger, en avdanka kaldblodstraver. Han er snill som et lam... så lenge han får gulerøtter og epler!
Glad, fornøyd å svette, begge to, kom vi tilbake med et stoort glis om truten. :)

Det her var mye bedre enn sist jeg var borti en ukjent hest... Da var jeg i Danmark, og skulle ta en romantrisk ridetur på stranda. :) Noe som alltid har vært en drøm.
Det første spørsmålet jeg fikk var: Kan du ri? Og jeg hadde jo tross alt hatt 2 egne hester i 4 år, og har ridd så lenge jeg kan huske.. Så jeg var så kjepphøy å svarte ja.. Jeg fikk tildelt en ganske pen varmblodshest, og satte ut på tur sammen med 3 andre..
Etter 100 m forsto jeg hvorfor de spurte om jeg kunne ri, her kom det en bil, og hesten trippet og løftet litt på frembena..  Men det gikk bra, og vi vandra vidre.. Det var værre 200 m lenger bort, for der sto det en hund å bjeffa...
 Man skulle jo tro at en stor hest ikke var redd for sånne smådyr, men det viste seg at jeg hadde fått tildelt et nervevrak av en hest. Den fløy ut i veien, steila, og jeg dundra i bakken som en potetsekk.. Etter litt om å men, og blåsing på sår, traska vi videre(jeg ved siden av hesten). Inni skogen hoppet/kravlet jeg meg på igjen, og satte av gårde i trav. mmm deilig...
 Men den gang ei, nå var det hesten forran meg som stakk ut å løp rett i rompa på hesten forran, og jeg tuller ikke når jeg sier at den rett og slett kræsja! Jentungen som satt på, deisa i bakken, og det ble en hel del med kaos.. (på tysk, for de andre var tyskere) Så konklusjonen ble at vi snudde å gikk tilbake.. Konklusjonen min i ettertid er: Ikke dra til Danmark å lei hest for å ri på stranda...

Pytonslangesmugleren...

...hadde ikke akkuratt farlige slanger med seg.

Det har vært store oppslag om den 22 år gamle mannen fra rogaland som har våget å smugle inn 14 kongepytonslanger inn i vårt vakre land.
Det eneste jeg syns kan være oppsiktsvekkende med denne saken er at han faktisk klarte å teipe så mange reptiler til kroppen; 14 kongpytoner og 10 gekkoer..  Ganske imponerende!

For dere som ikke vet hva en kongepytonslange er, så er det en ganske så harmløs liten slange, som ikke blir større enn 1,5 til 2 m. (2 m er ganske uvanlig) Den er også kalt Ballpyton, fordi den stort sett krøller seg sammen til en ball.

12102008Her er et bilde av den gamle ballpytonslangen min (til venstre). :)
Vi har ikke denna lenger, siden den er litt kjedelig. Ballpyton er bare nattaktiv, og rører seg svært lite på dagtid. Så derfor har vi gått i anskaffelse av Maisorm(til høyre):

pict0208
For dere som ikke vet det, er legalisering av reptiler snart på vei i norge. Mattilsynet har allerede vært hos oppdrettere i sverige, for å se hvordan de holder reptilene sine. Den eneste norske reglen som holder reptiler ulovlige i norge er at de ikke er hører hjemme i dette klimaet. Men spør du meg, så gjør vel ikke kanarifuglen det heller? Som faktisk er like farlig som ballpyton og maisorm. Bortsett fra at du får mer vondt når fuglen biter.
Ang legalisering, er det i første omgang snakk om 20 reptilarter. Det inkluderer slanger, øgler og amfibier.

Viste dere at det ikke er lov til å ha frosker som "kjeledyr" i norge heller?

Når det gjelder gekkoene, så er de ganske små og søte.  bare se! gekko

Hva syns dere om legalisering av reptiler i norge?

Kostyme til halloween! :)

kaninDa har jeg endelig bestemt meg for hva jeg skal være på halloween! :)
Det ble så orginalt som en kanin.. :P hehe Mest fordi det var billig stoff.. ;)

Men jeg har i hvertfall sydd selv, og detta blei resultatet.. :)

sorry at det er litt dårlig kvaitet på bildet.. ble vist litt ufokusert, men i det jeg skulle ta et nytt bilde, streika kameraet.. :P

Hva syns dere? Kan jeg gå med detta?

Project Natal Xbox 360 og jDome

Det her er sinnsykt kult! Høsten 2010 lanserer microsoft sin nye A.I. til Xbox 360.
Natal har en full bevegelses sensor, stemme gjennkjennelse, ansiktsgjenkjennelse og mye mer heftige ting.

Dette betyr at du nå kan komunisere med spillene du vil spille! Du kan sloss på dead or alive, du kan "være" rollen i Halo, det finnes ingen grenser, og sammen med jdome blir dette en revolusjon innen gaming.Jdome er en slags halvkule, som du står inni, og projecterer bilde på. Opplevelsen blir at du Føler du står "inni" spillet.
jDome ble lansert i 2008, men er forløpig bare i et berenset antall.Jeg syns det her er helt sinnsykt kult! å gleder meg som en liten unge til høsten 2010! Da kommer masse fete spill også! Dette blir den ultimate gamer høsten, hvor alle vi nerder kommer til å gro fast i sofaen..

Microsoft  vurderer også å sette inn blu-ray i x-boxen, det er kansje ikke så dumt det heller? Men det er jo ikke alltid like lett å takle et nederlag, og etter kampen med sony i fjor, så tok det vel litt tid før de mannet seg opp til å slå følge på det nye formatet.

Hva syns dere om de nye dupledittene??

VG

"That time of the month"

Gud har en sans for humor når det gjelder likestilling. Vi kvinner må gå en gang hver eneste mnd å blø i minst fem dager.. og ikke bare det, men humøret svinger stort sett ganske mye opp og ned. I hvertfall hos meg! Jeg reagerer ekstremt på hormonene i kroppen, og første dagen ser sånn her ut hver gang:
- Faen! Jeg har fått M****
- Au! Magen min! (Takk gud for naproxen!)
- Tony! trøst meg!
- Tony! Gå å dø! *knurr*

Det eneste gutta behøver å gå igjennom en gang i mnd, er oss jenter. Og det er vel ikke så ille vel?

Men ikke nok med at vi skal ha detta ekle greiene 5 dager i mnd, men vi skal jaggu ha det samtidig med de nærmeste også! Bare for å passe på å nesten starte 3. verdenskrig. Jeg har ikke telling på hvor ofte jeg og søss har gått i tottene på hverandre pga detta... Nå kommer alle de nedtrykte, bagatellmessige kranglene frem, og vi tar i mot grunnen til å krangle med åpne hender, bare for å få blåst ut litt selv.
Og i hver enste lille uskyldig "Hei", så kan vi høre den sarkastiske tonen begravd under der. Det er vel ingen som sier "Hei" med en tone som jeg ikke liker til moi!? Oi oi oi.. Det skulle du aldri ha gjort søte lille jente på 4 år..

Jeg har hørt om dissa damene som er i overgangangsaldren, og jenter, da må vi overleve med blødinger nesten hver dag i kansje TO år!! Hva er det mannfolka har av slike plager som er pålagt ham av naturen..?? Ingen som jeg kan komme på i farta i hvertfall! Det er likestilling det tenker jeg.
Det er ikke sånn at vi jenter skulle hatt lik lønn som menn, vi skulle hatt mer, som kompensasjon for denne tiden!

Men nå skal jeg bite i meg all bitterheten og nyte litt sjokolade! mmmm!
freiastor


Det var en gang en treningsbag..

treningTja, det er vel flere enn meg som skulle ha startet treningen i går... Bare komme i litt god form og få den flate magen vi alle drømmer om.. bare nok til at vi slipper å tenke på at underarmene disser når vi vinker, eller at brystene faller mer og mer ned mot navlen hvert år... Takk gud for push-up!

Ja, da sitter jeg å ser på den ferdigpakkede treningsbaggen, som har begynt å samle støv.. Jeg vet ikke helt om jeg tør å åpne den, i frykt for edderkopper og spindelvev...
Jeg var jo så flink til å pakke treningsbaggen dagen i forveien... for ca 5 månder siden... Det var vist en morgendag som aldri kom. Jeg hadde sikkert et eller annet meget viktig fore den dagen.. og dagen etter.. og dagen etter det.. og etter det var det glemt.. Helt til jeg nå fant den forlatte og noe ensome baggen gjemt innerst i et skap.
Der har den ligget ute av syne for verden, og blottet fra samvittigheten min. Helt til den nå bestemte seg for å hoppe frem å gi meg et kaldt gufs nedover ryggen.

Men jeg kan ikke noe for det, det desidert værste jeg vet er å tråkke "milevis" på en sykkel, forså å stå bom stille på samme flekken. Eller å løpe som om du har djevelen sjøl i ryggen, men er fortsatt inne i det svetteluktende treningslokalet, og ser på alle de utrolig sportye menneskenne som faktisk ikke viser tegn til anstrengelse etter de har løpt i 45 min...

Jeg har den fæle tendensen at jeg blir knall rød i fjeset når jeg blir varm - og da selvfølgelig ikke i hele fjeset, men akkuratt sånn at det ser ut som om jeg har en flott hvit bart, og ikke svarte, men hvite ringer rundt øynene.. Hadde jeg satt på meg en stor rød nese så hadde jeg garantert ligna en klovn!

Så jeg tror jeg skal fortsette med push-up og stay-in, og lar treninga være til de profesjonelle. Kansje de en dag finner opp en sak man kan ha på underarmen også!

Halloweenkostyme.

YEAH!! Jeg skal på halloweenparty! Kult! blir første gangen å greier.. he hehalloween
Jeg har alltid hatt lyst til å dra på sånt! :) meeeen.. Jeg må jo finna noe å ha på meg..
hmmm...
Kansje detta!?? :P
halloweenkostyme

HAHA! Nei jeg tror ikke det.. :P men jeg tar gjerne i mot idèer!  Nå må vi stikke hodene våres sammen dere å komme på noe lurt! :D

1 uke som blogger!

blogg

Da var min første uke som blogger forbi, og jeg liker detta! :) Det er helt genialt å kunne samle alt man har i huet på et sted! Å det er enda mer genialt at andre har lyst til å lese om det! :) Så takk til alle dere som har titta innom denna første uka! Og til dere som titter innom senere! :)

Det skal bli spennende å se hva som kommer videre etterhvert... skal prøve å begrense lengden på innleggene mine litt, så dere slipper følelsen av å lese en bok.. hehe.. Men dissa spøkelseshistoriene blei vist litt vanskelig å korte ned...

Gleder meg til videre blogging!

Jeg tror på spøkelser....

Da er turen til Nes kirkeruiner vel overstått, så her kommer enda en liten spøkelseshistorie.
Nes kirkeruiner ble bygget på 1100 tallet, og har gjennomgått utallige skjendelser. Der i blandt flommer og 2
branner. Det går utallige historier om hva som skal ha skjedd der, og den er i tillegg bygget på en offerplass fra førkristen tid.nes01
Etter et lynnedslag i 1854 ble kirken stående i ruiner, slik den står i dag.Denne gangen var vi bare 4 stk - Meg, Grete(søster'n min), Johnny og Lena. Som jeg nevnte i går, har både Grete, Lena og Johnny opplevd flere paranormale hendelser tidligere. Alle 3 har vært på kirkeruinene tidligere, og opplevd sin del av aktivitetene der.
Kl 00.10 kom vi frem til ruinene, og gikk rett inn i kirken. Det første som mter oss er en rekke med veltede benker, og stillhet...

Ved alteret, som du kan se på bildet, er det to utganger. Vi går ut på den siden som leder mot bilen, og går videre rundt og til baksiden av kirken.
Her får jeg en følelse av at jeg ikke har lyst til å gå lenger, og stopper. Grete, Lena og Johnny går noen meter videre og stopper.
Her står de stille, og kjenner på stemningen...

Jeg og Grete tar bilder av løse luften, og det dukker opp merkelig røyk på bildene... sdc10880
Jeg skal vel si at jeg ikka var så høy i hatten lenger.

Etter 15-20 min kom det en bil til, og vi var tydeligvis ikke alene om  å være på spøkelsesjakt. Detta var en gjeng med gutter, noen like skjelvende som meg.

Vi tok en del bilder på Nes, hvor det dukket opp 'orbs'. Og jeg begynner å bli skeptisk på at detta er støvpartikler nå...

Nå hadde vi vært på kirkeruinene i kansje 1 time, og begynte å snu nesa mot gardermoen, og en gammel forlatt gård der.

pict0103

Vi kjenner ikke til noe bakgrunnshistorie til gården, men det ser ut som om den er forlatt i all hast, for alt av papirer, møbler, gardiner osv var igjen i huset. Vi fant aviser fra 1972, og noen medisinske papirer fra 1974, og går ut ifra at stedet ble forlatt på 1970 tallet en gang.
Luften her var til å ta og føle på, og vi vurderte lenge på om vi skulle gå inn.

Mens vi var her fikk vi tatt noen ganske merkelige bilder som jeg ikke klarer å forklare, men dere må gjerne komme med forslag

pict0108pict0150Nå var vi rett i nærheten av Trandumskogen og ville dra en tur innom der også.Trandumskogen har en stor knytning til 2. verdenskrig, og ble brukt for å
sdc10968henrette mennesker uten dom. Her meldte soldatene seg frivilig for å være med på en slik grusomhet. Det er blitt funnet 172 nordmenn, 12 russere og 6 britter gravlagt i massegraver spredt rundt i skogen. Obduksjoner viser at mange av de unge guttene hadde sand i lungene, noe som viser at de var blitt levende begravd. Det som ofte skjedde var at to gutter sto bundet til hverandre, den ene ble skutt og dro med seg den andre ned i graven de selv hadde gravd. Så fylte tyskerene igjen.

Vi kom frem til trandumskogen rundt 3 halv 4 tiden tror jeg, men her følte jeg meg ganske selvsikker, siden kjente historien herifra. Vi parkerte bilen så nærme som mulig, dro på lue og vanter og gikk ut. Med lommelykta og kameraet klart, begynte vi å gå mot  "portene" som leder til den gamle nazileiren.
sdc10962
sdc10979

Stemningen her var kald og hard, det var som om man kunne føle på seg hva som hadde skjedd her. Det var en trykkende stillhet, og mørket la seg enda tettere om oss.
Etter en del diskusjon frem og tilbake gikk vi forbi gjerdet, og inn på den gamle kjerreveien innover. Så fort jeg kom på andre siden av gjerdet, sluknet lommelykta mi, og kameret tok bare svarte bilder. Skal jeg være helt ærlig så var jeg så redd at jeg holdt på å pisse på meg, men vi fortsatte innover.. 1 port... 2 porter... 3 porter... Vi gikk rolig innover, og følte mad alle sansene vi hadde. Her stoppet vi, og lommelykta til Johnny gikk tom for strøm. Tre meter videre gikk kameraet til grete tom for strøm, og lommelyktene til både Grete og Lena begynte å lyse svakere.
Nå ble vi alle fire veldig skeptiske til å gå videre, og vi konkluderte med at var det et sted vi ikke ønsket å ikke ha noen form for lys, så var det her!

noen minutter etter gikk vi raskt ut gjennom gjerdet og satte kursen mot bilen. Sekundet etter vi gikk ut gjennom gjerdet, fikk jeg klare bilder på kameraet igjen.

Jeg vet ikke om detta er tilfeldigheter alt sammen, eller om det var redselen min som spilte meg et puss, eller om det rett og slett var onde "ånder" eller "energier"... Fornuftigheten min sier at det antageligvis er min egen redsel som har spilt meg et puss.. men jeg er ikke sikker....

Sveriges mest hjemsøkte gård

Jeg vet ikke hvor mange som har hørt om den, men Hemgården i Skillingmark, Sverige går for å være Sveriges mest hjemsøkte gård. Gården ble brukt til et hvilehjem, der gamle og syke mennesker kom for å dø. Og her er min lille snartur innom:

Jeg skal vel først fortelle at jeg er en ordentlig skeptiker. Jeg er den som finner en måte å bortforklare nesten alt... Men hvis jeg får se det, så tror jeg nok på det... Vi var en gjeng på 5 stk som dro ut på spøkelsesjakt. Meg, Tony, søstra mi, Lena og Jhonny. (Lena og Jhonny har mye interresse for emnet, og har opplevd diverse paranormale aktiviteter, søstra mi har også hørt div ting der hun jobber, og tror på endel av det som skjer, Tony har også opplevd en del når han var minre).Turen gikk først til Eda Skans, en festning i Eda kommune som stammer fra 1644 og var hovedakelig bygd for å holde Norge unna før unionen. Kl var rund 23.30 når vi kom frem, og vi gikk mannssterke inn gjennom porten..bilde2
Jeg var vel den eneste som har vært der i dagslys, og kjente til hvordan det ser ut der, og flaks var det, for det var bekmørkt... Skrudde man av lommelykta så man ikke en meter forran seg.
Jeg opplevde ingenting her, men de andre sier de "følte" forskjellige ting. Vi traska vel rundt på det lille området i ca 1 time, før vi satt oss ned på en benk ved porten.. Det var hvist da det begynte å skje ting.. Men jeg bynte å bli veldig kald, så jeg og Tony gikk i bilen og varma oss litt..
De tre andre satt seg rund bordet og begynte å spørre om det var noen der, og om de ville ha kontakt. De ventet og spurte igjen.
Da merket de en lyd som kom nede fra det en hjørnet, og tittet bort.. ingenting... De konsentrerte seg igjen, og spurte nå om  det var noen som ønsket at de skulle forlate setedet..
bilde3
Etter kort tid lukket porten seg, og de kunne "se" en hel hær av folk komme opp mot dem der de hadde hørt lyden fra tidligere. De tok dette som et tegn på at de ikke var ønsket, og skyndte seg ut i bilden med høy puls..Vi dro videre, og tenkte at vi skulle se om det var noen på Hemgården(Sveriges mest hjemsøkte gård).
Før jeg forteller videre vil jeg dere skal se denne filmen, som er filmet av noen som var der i 2006, dette er en redigert versjon, men du kan finne den uredigerte på youtube.
Det er mange historier som blir fortalt om denne gården, blandt annet at hvis du flytter på bildene som står på skrivebordet i 2. etasje, vil de bli flyttet tilbake i nøyaktig den rekefølgen de stod.. (Lena og Jhonny opplevde dette da de var der i 2008)

Vi kom frem til gården rundt 01.30, og banket på.. Det første vi hørte var en hel masse hyling fra jenter som satt inne i stua.. Stakars, de hadde nok ikke forventet å få besøk der gitt... Men de var veldig hyggelige og slapp oss inn.
Det var veldig kaldt der, som det oftest er i så gamle hus, men de fyra godt i peisen, så i stua var det ihvertfall varme.

bilde4

Da vi satt oss ned, spurte vi de som var der (9 jenter i alle aldre fra Karlstad) om de hadde opplevd noe enda.. De var veldig skuffet, for det eneste som hadde skjedd, var at skoene deres hadde blitt flyttet på.. Så Lena og Jhonny fortalte de noen historier om hva som hadde skjedd sist de var der. (De hadde hatt med seg et medium og 2 klarsynte)
Det ble en ordentlig spøkelses stemning, siden rommet var mørkt, bortsett fra veden som brant kraftig i peisen. Etter en del historier gikk vi på en rundtur i huset.

Oppe i 2. etasje hang det mange bilder overalt, og jeg må si at barna på bildene så litt smågale ut... Her var det ingenting spesielt som hadde skjedd, bortsett fra at det var litt diskusjoner om at en stol hadde flyttet seg til midt i rommet. Vi omrokerte på bildene på skrivebordet, og satt gyngestolen(som hvistnok skal gynge av seg selv) mer midt i rommet, så det var lettere å se den.. Her så vi også bilde av ei gammel dame som het Gjert - og hun var forferdelig lik denne damen på filmen jeg viste istad.. Jeg hadde ikke sett filmen før nå, og må si at det var litt sykt hvor mye de ligner.

Vi gikk ned igjen, og Jhonny, søss og ei til gikk inn på kjøkkenet med noe som kalles for Trollbordet , i håp om å få kontakt med noen... Det som skal ha skjedd er at etter en stund så de en skygge som gikk mot dem, og satt seg på stolen ved siden av søss. De merket at det ble veldig kaldt, også kom vi andre å forstyrra de desverre, og den ble borte.
Kl var nå nærmere 03.30 og vi begynte å dra.. Jhonny ble igjen litt, og ga de som var der en del tips om hva de kunne gjøre for å oppnå kontakt.

Alt i alt; jeg er ikke overbevist om at det finnes spøkelser enda, men det var en spennende tur...
I kveld bærer turen til Nes Kirkeruiner... Så da får vi se om det skjer noe mer der..

Q: Tror dere på spøkelser, eller gjenferd? har dere noen historier?

Ps: Jeg kommer til legge ut flere av bildene vi tok senere.. har ikke tid nå. :)

Buster er på slankekur

Buster er verdens kuleste pusekatt.. eller var det lateste kansje?? kosepu02


Buster er ikke som alle andre katter, når de aller fleste andre katter klarer å bgrense inntaket av mat til en sunn porsjon hverdag, spiser buster opp ALT han får... + at han tigger etter mer...
Hovedhobbyen hans er å dø på diverse steder i leiligheten, liggende på ryggen, med alle fipuskosre bena til hver sin kant, nest på lista av hans interresser kommer kos og børsten.


Buster kom til oss på sine gamle dager, siden hans tidligere hjem ble litt slitsomt for han.. Med en ADHD amstaff, og en kattunge kaldt Bølla(det finnes ingen annen katt som passer navnet sitt bedre.. Bølla har til og med setti seg i vannskåla til bikja, og pissa.. bare for morroskyld.) syns han det ble litt mye..


Men nå skal altså buster på slankekur...
Og det er noe han absoludt ikke liker! Hvis blikk kunne drepe hadde jeg vært død for lenge siden!
Stakars pusen...
furtpus

 Zach Braff lever!!

I går gikk det rykter på nettet om at vår kjære Zach Braff var død.. Han er vel mest kjent for Rollen som JD i scrubs. Det er vel en av de kuleste seriene noen sinne!
untitled3


Her er videoen han måtte lage for å avkrefte ryktene, og han komenterer at han ble skuffet over antall "Liker" på statusen hans på facebook da han skerv "I'M ALIVE!"

  Ryktet oppstod først hos en helt vanlig blogger, men det gikk som ild i tørt gress..

Jeg vil nok tro at det er ganske spesielt å lese om sin egen død på utallige nettsider, og i tilleg at han da skulle ha tatt overdose... Han havder selv at hvis han skulle ha tatt livet av seg, så skulle han gjort det "Like everyone else would do it; by pots and pans" altså med gryter å steikepanner..

Han ber også instendig om at Donald Faison (Rollen som Turk i scrubs) Skal synge RnB versjonen av wind beneath my wings i hans virkelige begravelse, og dette får vi en liten smakebit på.. Jeg sier bare: HUFF DA!! Ikke en gang pc'n min ville høre detta, og det ble en hel masse skurr.. :P

Les VG's innlegg her

Takkebrev til NAV utland

I vår gikk jeg sykemeldt fra jobben i lengre tid, pga spenningshodepine(Noe jeg auntitled2bsoludt IKKE anbefaler andre å teste). Og siden jeg da bor i sverige , men jobbet i norge så skulle jeg altså få sykepengene mine fra NAV utland... Siste lønning fra jobben kom 10 februar, og når det ikke hadde kommet noen sykepenger i juni, bynte jeg å bli ganske desperat... Etter nok en samtale med NAV ble resultatet av min frustrasjon dette:

Bildet er lånt fra CartoonStockKjære Nav Utland

Jeg vil først få takke dere for hyggelige og avvisende telefonsamtaler det siste halve året. Det er ikke uten grunn vi sykemeldte blir til kriminelle. Takket være deres ekspertise og innsats, gir dere oss virkelig den motivasjonen vi trenger for å rane den banken vi har hatt lyst til å rane så lenge nå.

Dere har utført en meget tilfredsstillende jobb, med å bygge opp akkuratt den frusterasjon og desperasjon som skal til. Deres ekspertise innen å rote bort papirer, snakke rundt ting og gi svar på den måten at men sitter med flere spørsmål etter samtalen enn før, er imponerende.

Det er virkelig godt å se at dere har en slik omtanke for det utenlandske politiet, ved å holde de i jobb og bidra med å holde fengslene fulle.
Takket være dere har jeg funnet ut at kost og losji ingår i straffen for å rane en bank. Og gjør dette dermed til en mer luksuriøs tilværelse enn hva jeg har per dags dato.

Dere burde også starte å reklamere for Norges beste slankekur! Denne uken har jeg gått ned 5 kg, siden jeg ikke har hatt penger til mat. Dette er supert altså! Og det går vel raskere ned etter dette, siden inkassoselskapene har kommet å tatt både bilen og motorsykkelen min. Så nå tar vi bena fatt!

Takk for deres grenseløse omtanke og innsats for deres medmennesker!

Mvh
Sanne

NAV klarer fortsatt ikke fristene -VG nett

mmMMmmm... Varm sjokolade..!

Nei, nå gir jeg opp med å finne noe tema på bloggen.. det kan værra lillaish.. :)kakao

I hvert fall til jeg kommer på noe lurt. :)

Nå skal jeg sette meg i sofaen med en stoor kopp varm sjokolade, og nyte en god film! :)
Tenkte jeg skulle se "Public Enemies" med bl.a. Johnny Depp, så jeg gleder meg.

Dagen har egentlig vært ganske behagelig i dag, ikke noe stress. :)
Jeg har prøvd å få laga en headder til Karoline, men må nesten vise henne noen forslag før den blir helt ferdig. :)

Men nå skal jeg tenne stearinslysene, krype under teppet og bare kose meg med den varme sjokoladen! :) Det er detta som er godt i disse mørke tider...

Fylleangst......

Det er sikkert flere enn meg som sliter med fylleangst.. Den kommer gjerne snikende etterhvert som kvelden demrer i løpet av de første 2 min etter jeg har slått opp øya...
Sjelvendzombie02e som et aspeløv kommer jeg meg ut av senga og inn på badet... oi, som jeg ser ut.. sminka ble vist igjen etter nattens festligheter.. og den ser desverre ikke like bra ut i dag. det ser ut som jeg er tatt rett ut fra en dårlig zombie-film...
Detta skjer hver gang jeg blir full på vin.. så jeg tenkte at denne teorien må testes ut! Så i anledning av bursdagen min i går, ble min geniale plan satt ut i praksis..

Etter en meget traumatisk morgen - Vi snakker to MEGASTORE veps som hadde klart å snike seg inn gjennom stuevinduet - en hel del rydding, vasking, og matlaging var kvelden i full gang. Starten gikk kjempe bra, helt til jeg kom på: AHA! Rødvin er godt til lasagne! (Merk: her hadde jeg allerede glemt min vel gjennomtenkte plan). Et glass.... To glass... et halvt glass til... ja ja, et glass eller 4 gjør vel ingen forskjell? eller...??

Etterhvert som kvelden skred frem kom jeg brått og brutalt på mesterplanen min, som jeg så raskt hadde forkastet.. heldigvis var jeg ikke blitt veldig full enda, så jeg tenkte at hvis jeg stopper med vin nå, så har ingen skade skjedd.. Motvillig og full av anger la jeg bort vinen...

DAGEN DERPÅ:
Du vet når du vet du er våken, men vil ikke våkne å prøver å gjøre alt du kan for å sive tilbake til deilige drømmer igjen? Sånn var det når jeg våkna først i dag.. hmm.. 1 min..... 2 min..... 3 min.... jøss... bare helt vanlig fyllesyk? Åpne et øye.. andre øyet... jo.. detta går bra... På badet blir jeg møtt med det vanlige zombieansiktet, men er egentlig ganske fornøyd med resultatet fra kvelden før. Kvelden byner å demre, og jeg tror faktisk jeg oppførte meg relativt bra i går! YEAH!
Huskommelsen byner å pusle sammen bitene, og intrykket er at jeg har hatt en helt fortreffelig kveld! Og jeg håper besøket mitt synes det også. :)

Den store utfordringen...!!!

Da kaster jeg meg på bølgen av bloggere jeg også... Så får vi se hva den kommer til å inneholde etterhvert.. *spennende* :P

Jeg fikk en utfordring av Karoline:

1. Gå inn på Mine Bilder-mappen.
2. Velg den 4. eller 7. mappen.
3. Finn fram det 4. eller 7. bildet.
4. Sett inn bildet i et innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 7 nye, legg ut en link til dem du utforderer, og gi beskjed om utfordringen til dem.

Og siden jeg ikke vil være noe dårligere enn andre, så måtte jeg kaste meg ut på denne usikre og farlige oppgaven! :P

Dette er det syvende bildet fra den fjerde mappa;

dsc00033

Det er jo et flott bilde da! Fotografert av Karoline på vei til Bil- og Mcmessa på Elmia i Jönköping.
Det var en morsom tur da.. Vi kjørte 4 (eller 5) timer for å komme dit, var der i ca 3 timer også dro vi hjem igjen.. Men det var sinnsykt mange kule biler og sykler der, temaet var Film og TV, og alle bilene var der; vi snakker den gamle Batmobilen, General Lee,  Herbie, Bilen fra Bluesbrothers ++


Så til de jeg skal utfordre.. hmmm..
Therese
Lena Marie
Pia

Jeg tror ikke jeg vet om bloggen til noen fler jeg.. ja ja... bedre enn ingen da.. :P
Sanne

Sanne

25, Trysil

Jeg er egentlig fra skedsmo, men har utvandra til Trysil. Har verdens beste kjærste, og en nydelig baby. Blogger i grunn ikke for tiden.. men les gjerne det jeg har skrevet, og bruk designhjelpen om du trenger det:) er i grunn derfor bloggen fortsatt er her..
God lesing! :)

Loading

Apocalyptica - Bittersweet

Postigirobygget - Alfred

Arkiv

hits