Jøss....

  • 28.jan.2011 kl.23:56 i Div
  • 4

Jøsses.. fikk en oppdatering fra min kjære kusine Line om at jeg vistnok varpå topplista nå som jeg har flytta til trysil... lol.. hvem hadde trodd det liksom.. men hvor mange er det som egentlig leser? for jeg skriver jo sjeldent eller aldri her.. :P så tror nok det er HTML kodene som drar lesere.. hehe

men anyways, om det er noen tryslinger som leser, og er gravide i tillegg, så hadde det vært artig å vist om da.. kjenner typ ingen i området, så nye kjente er velkommene! :)

Termindatoen min er 3 mai da.. om ikke jeg har skrivi det før.. :P har jeg sikkert gjort.. Normalt sett er jeg distre, og nå som jeg er gravid, så er jeg absoludt ikke blitt bedre.. :P Er nok ikke lenge før jeg sitter i bilen og oppdager at jeg har glemt å ta på buksene eller noe sånt.. Kan bare tenke meg når ammetåka kommer... Søstra mi klarte å legge melka i langskapet, og fjernkontrollen i kjøleskapet.  Ellers så er det ganske spennende å være gravid.. Husker de første sparkene jeg kjente...  hadde nok kjent det tidligere hvis ikke teite gravide hadde beskrivi det som sommerfuglvinger! kjennes da mere ut som om man får sånne sinnsyke luftbobbler i magen... kansje ikke en like søt metafor, men i hvertfall en mer riktig en..

Sorry at det ikke er noen bilder for tida, men bruker liksom ikke min egen pc.. og da blir det så klønete.. :P LENGE LEVE LATSKAPEN! Hehe.. mulig det kommer et blide av magen sånn etterhvert, men lurer på om den ikke har litt fotoskrekk den også.. sånt går i arv vet dere.. :P

--------------

Lurer litt på om jeg skal begynne å lage design igjen.. men nå tror jeg ikke at jeg orker å lage gratis.. Da blir det så mange.. men tenker på kansje 200kr for header og 500 kr for design sånn til å begynne med? noen som er interreserte? burde kansje lage et eget innlegg om det,¨så flere leser det.. hehe.. kansje med en liten konkurranse.. det pleier å slå ann! Vi får se.. er da innom å titter på bloggen selv om jeg ikke skriver innlegg hele tiden, så om dere lurer på noe er det bare å spørre.

4

larsnybergholte

29.jan.2011 kl.10:49

du har fin blogg :) og jeg liker design tipsene dine.. men jeg suger til å designe.. sjekk designet mitt.. blir like kjedelig vær gang!
GRATULERER:)

Om du har tid så trenger bloggen min oppussing, og dine design stoler eg helt å fullt på :)

Er kanskje mest sugen på nye bilder i headeren:)

HAR DU TID`??? :)

Line

31.jan.2011 kl.21:21

Gleder meg til barnet kommer. Godt på vei er du i hvert fall og håper på å få se noen bilder av magen din etter hvert. Her satser du på dyre priser for design og header må jeg si. Håper at hvis jeg har lyst på fler design etter den du skal lage til meg blir gratis. Hehe xD . Ellers så ses vi sikkert snart igjen.

"Din kjære kusine" <3 Line

Sanne Erika

02.feb.2011 kl.22:53

heter du også sanne? :D rrrrrrått!

Skriv en ny

Sanne

Sanne

23, Trysil

Jeg er egentlig fra skedsmo, men har for tiden residens i charlottenberg, sverige. Her skriver jeg om alt og ingenting, rett og slett det jeg føler for i øyeblikket.
God lesing! :)

Vinn et design HER

Loading

Apocalyptica - Bittersweet

Postigirobygget - Alfred

hits